Simona Halep, victorie dramatică la Madrid. A câştigat la tie-break în faţa Robertei Vinci

SIMONA HALEP s-a calificat în optimile de finală ale turneului de tenis de la Madrid, după ce a învins-o în trei seturi, 6-3, 2-6, 7-6 (2) pe jucătoarea italiană Roberta Vinci.

RomaniaTV.net
09 mai 2017, 08:09
Simona Halep, victorie dramatică la Madrid. A câştigat la tie-break în faţa Robertei Vinci

SIMONA HALEP ROBERTA VINCI 6-3, 2-6, 7-6 (2). Victorie dramatică pentru Simona Halep, în turul doi, la Madrid. Jucătoarea noastră a revenit de la 2-5 în setul decisiv, în meciul cu Roberta Vinci, şi a reuşit să se impună la tie-break, calificându-se în optimile de finală. Halep a câştigat primul set în 37 de minute, scor 6-3, dar l-a cedat pe al doilea, scor 2-6, în doar 31 de minute. Italianca a început mai bine setul decisiv şi a avut şansa de a închide meciul la 5-3, când a avut şi serviciul. Halep a avut însă o revenire senzaţională şi a împins meciul în tie-break, unde a câştigat fără probleme, cu 7-2.

Victoria îi aduce lui Halep un cec de 68.000 de euro şi 120 de puncte WTA, cu care pe locul 6 în clasamentul WTA, la doar 110 de puncte în urma Johannei Konta. Următoarea adversară a Simonei Halep va fi australianca Samantha Stosur, care a eliminat-o cu 6-3, 7-5 pe columbianca Mariana Duque-Marino. Meciul este programat miercuri, învingătoarea urmând să se califice în sferturile de finală.

Cele mai importante secvenţe din meci:

Game 24 Roberta Vinci are 5-2 în setul decisiv, iar Simona Halep serveşte pentru a rămâne în meci.

Game 21 Roberta Vinci face break-ul, are 3-1 în decisiv şi serveşte.

Game 17 Un nou break Vinci, la 30, iar italianca a câştigat setul al doilea cu 6-2. Vom avea parte de set decisiv, cu Roberta Vinci servind prima.

Game 15 Break la 15 câştigat de Vinci, care se distanţează la 4-2 în setul secund.

Game 13 Setul doi a început la fel ca primul, ambele jucătoare şi-au valorificat serviciul, este 2-2.

Game 9 Primul set s-a încheiat în 37 de minute, 6-3 pentru Simona Halep.

Game 8 Break Halep, la 40, care se distanţează la 5-3 şi va servi pentru câştigarea setului.

Game 6 Primele break-uri. Fiecare jucătoare a câştigat pe serviciul celeilalte, dar scorul rămâne egal, 3-3.

Game 4 Fiecare jucătoare şi-a câştigat până acum serviciul, este 2-2.

Game 1 Meciul începe cu Simona Halep la serviciu.

Simona Halep, deținătoarea trofeului la Madrid, conduce cu 4-2 în meciurile directe cu Roberta Vinci, înaintea partidei de marţi, care va fi LIVE VIDEO ONLINE STREAM la DIGI SPORT şi DOLCE SPORT.

SIMONA HALEP ROBERTA VINCI LIVE VIDEO ONLINE STREAM DIGI SPORT DOLCE SPORT. SIMONA HALEP a început în forţă turneul de la Madrid, cu o victorie la scor cu Kristyna Pliskova (Cehia), şi este gata pentru confruntarea cu ROBERTA VINCI. „O ştiu destul de bună. Are o lovitură de slice bună şi nu este uşor să joci împotriva ei, dar mă voi obişnui în câteva game-uri. Este o adversară bună, o jucătoare puternică, însă am încrederea că pot juca un tenis foarte bun împotriva ei şi că pot câştiga. Mă gândesc doar că trebuie să fiu agresivă, să îmi fac jocul şi să încerc să câştig”, a declarat Simona Halep despre meciul cu Roberta Vinci.

SIMONA HALEP ROBERTA VINCI LIVE VIDEO ONLINE STREAM DIGI SPORT DOLCE SPORT. Tot marţi mai joacă şi alţi români. Marius Copil a câștigat dramatic în turul I al turneului de la Madrid, contra lui Guillermo Garcia-Lopez, scor 7-6 (8), 4-6, 7-6 (11), iar marți va juca în turul al doilea contra liderului mondial, Andy Murray. Partida va avea loc după meciul Simonei Halep. Sorana Cîrstea (64 WTA) o va întâlni pe jucătoarea americană de 18 ani Catherine Bellis, după ora 17:00, în al treilea meci care se va disputa pe arena Arantxa Sanchez Vicario. Cîrstea a acces în turul secund al turneului de la Madrid, după victoria obținută în fața rusoaicei Anastasia Pavlyuchenkova (16 ATP), scor 6-1, 3-6, 7-6. Irina Begu (locul 36 WTA) o întâlnește pe Johanna Larsson (locul 57 WTA), tot după ora 17:00, în al treilea meci de pe Terenu 5. Begu s-a calificat în turul doi de la Madrid, după ce a învins-o în două seturi pe rusoaica Elena Vesnina, favorita numărul 12, scor 6-4, 6-4. Halep și Begu sunt programate să joace și meciul de „dublu”, contra lui Nao Hibino (Japonia) și Alicja Rosolska (Polonia), după ce Irina va beneficia de un timp adecvat de odihnă în urma partidei de la simplu.

SIMONA HALEP ROBERTA VINCI LIVE VIDEO ONLINE STREAM DIGI SPORT DOLCE SPORT. Simona Halep trece printr-o forma excelenta. In ultimele 10 meciuri oficiale a inregistrat nu mai putin de 8 victorii, obtinand si cel mai important rezultat al sezonului, sfertul de finala de la Miami, acolo unde a fost invinsa de Johanna Konta. In primul tur al Masters-ului de la Madrid, Simona Halep a reusit sa o invinga pe sora geamana a Kristyna Pliskova cu scorul de 6-1, 6-2.

SIMONA HALEP ROBERTA VINCI LIVE VIDEO ONLINE STREAM DIGI SPORT DOLCE SPORT. Roberta Vinci a venit la Madrid dupa o serie de patru infrangeri consecutive. Ultimul meci pe care l-a disputat inaintea venirii sale la Madrid a fost cel de la Stuttgart, acolo unde a intalnit-o pe Maria Sharapova, scor 5-7, 3-6. In primul tur de la Madrid, Roberta Vinci a provocat o surpriza, prin eliminarea Dariei Kasatkina (25 WTA), scor 6-1, 1-6, 6-1.

SIMONA HALEP ROBERTA VINCI LIVE VIDEO ONLINE STREAM DIGI SPORT DOLCE SPORT. SIMONA HALEP ROBERTA VINCI LIVE VIDEO ONLINE STREAM DIGI SPORT DOLCE SPORT. SIMONA HALEP ROBERTA VINCI se joacă, marţi, în turul doi la Madrid, LIVE VIDEO ONLINE STREAM la DIGI SPORT şi DOLCE SPORT. Meciul SIMONA HALEP – ROBERTA VINCI începe la ora 15:00. DIGI SPORT şi DOLCE SPORT transmit LIVE VIDEO STREAM ONLINE partida SIMONA HALEP ROBERTA VINCI.