Simona Halep s-a plâns lui Ţiriac: „Ştiţi ce mi-a spus Ilie Năstase? Că trebuie să mă urc pe maşină!”

Simona Halep a trecut peste dezamăgirea de la Australian Open, iar cei doi mentori ai săi, Ilie Năstase şi Ion Ţiriac, au ajutat-o să-şi recapete buna dispoziţie.    

03 feb. 2018, 19:05
Simona Halep s-a plâns lui Ţiriac: „Ştiţi ce mi-a spus Ilie Năstase? Că trebuie să mă urc pe maşină!”

Simona Halep a fost invitată sâmbătă la o galerie auto în Bucureşti, organizată de Ion Ţiriac, iar constănţeanca a fost numai un zâmbet.

Simona s-a amuzat alături de omul de afaceri, dar a gustat şi glumele făcute de Ilie Năstase, care nu putea lipsi de la „Ţiriac Collection”.
Ţiriac a expus exemplare auto şi motociclete din colecţia proprie, iar Năstase a îndemnat-o pe Halep să promoveze evenimentul într-un mod inedit. „Ştiţi ce mi-a spus Ilie? Că trebuie să mă urc pe maşină!”, l-a „pârât” Simona pe Nasty, faza fiind surprinsă de jurnalistul Andrei Nourescu.

 

 

După ce şi-a luat doza de râs, Halep a plecat către locuinţa din Constanţa, acolo unde se va relaxa încă trei zile. Fostul lider mondial va zbura marţi către Cluj-Napoca, pentru a se reuni cu colegele din Fed Cup înaintea meciului cu Canada, contând pentru Grupa Mondială II.