SIMONA HALEP – SERENA WILLIAMS LIVE VIDEO DOLCE SPORT: 3-6, 6-7

SIMONA HALEP - SERENA WILLIAMS. Jucătoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA, a fost învinsă, duminică, cu scorul de 6-3, 7-6 (5), de americanca Serena Williams, locul 1 WTA, în finala turneului de categorie Prmier 5 de la Cincinnati.

23 aug. 2015, 17:35
SIMONA HALEP – SERENA WILLIAMS LIVE VIDEO DOLCE SPORT: 3-6, 6-7

SIMONA HALEP – SERENA WILLIAMS LIVE VIDEO DOLCE SPORT UPDATE:

6-6, tie-break spectaculos

6-5, Simona se află la un game de set, dar serveşte Serena Williams

„Si-mo-na!” se aude din tribune dupăc e românca face 5-4 şi se află la un game de câştigarea unui set

4-4, Serena Williams îşi câştigă serviciul la foc automat.

4-3, Simona isi cîştigă greu serviciul, a fost cel mai lung game al meciului.

3-2, Simona se află din nou la conducere

2-2, Simona câştigă greu pe serviciul Serenei

– Simona Halep are galerie, deşi joacă pe terenul Serenei Williams

23:08 Game Williams, care conduce cu 2-1 in cel de-al doilea set

23:00 Game Halep. Simona începe bine. Meciul devine tot mai greu

22:58 A început SETUL 2. Simona serveşte

22:54 Break Williams

22:50 Game Williams

22:47 Break Williams. Serena reuşeşte să egaleze 3-3

22:40 Game pentru Halep

22:35 Game pentru Williams

22:30 Game pentru Halep. Simona a câştigat patru puncte după ce a fost condusă cu 30-0.

22:27 Break Halep. Început bun pentru Simona

22:23 SETUL 1 Meciul a început. Serena serveşte prima în această partidă

22:15 Simona Halep şi Serena Williams au intrat pe teren şi fac exerciţii de încălzire


SIMONA HALEP – SERENA WILLIAMS LIVE VIDEO DOLCE SPORT UPDATE: Victoria numărului 1 mondial Serena Williams in meciul cu Simona Halep este cea mai plauzibilă, adică 1,30-1,35, în funcție de casa de pariuri la care se joacă. Dacă cheltuieşti 10 lei, poți câștiga 13 ori 13,5, adică un profit de 3 ori 3,5 lei.

Dacă te decizi să mergi pe mâna Simonei Halep, cota e 3. Adică iei un bilet de 10 lei și câştigi 30, ai profit de 20 lei.

Marile case de pariuri se întrec în oferte care de care mai trăsnite. O victorie a americancei în trei seturi îți poate mări miza de 3,5 ori, în timp ce o victorie a sportivei noastre are cotă 4. Cel puțin un tiebreak în meci are cotă 3,5, iar peste 20 de game-uri jucate în partidă este o cotă de 1,6.

Poți câștiga bani și dacă mizezi că Halep va lua un singur set, cota fiind de 1,75. De asemenea, există opțiunea să pariezi doar pe primul set al meciului, unde cota jucătoarei noastre este 2,55.


SIMONA HALEP – SERENA WILLIAMS LIVE VIDEO DOLCE SPORT UPDATE: Mai sunt două ore până la finala dintre Simona Halep și Serena Williams. „Astăzi sunt în colțul Simonei”, a scris Lucian Bute pe pagina sa de Facebook. 

SIMONA HALEP – SERENA WILLIAMS LIVE VIDEO DOLCE SPORT: Simona Halep a trecut superb de Jelena Jankovici in doua seturi, scor 6-1; 6-2, si a urcat pe locul 2 WTA. In aceasta seara o intalneste pe Serena Williams, numarul 1 mondial pe care vrea s-o bata din nou, dupa victoria de anul trecut de la Turneul Campioanelor.

 

Simona Halep va juca, duminică, de la ora 22.00, la Cincinnati, împotriva numărului 1 mondial, care a învins-o, în semifinale, cu scorul de 6-4, 6-3, pe ucraineanca Elina Svitolina, locul 20 WTA şi cap de serie numărul 14.

Scorul partidelor dintre Halep şi Serena Williams este de 5-1 în favoarea americancei. Ele s-au întâlnit ultima dată, îm martie, în semifinalele turneului de la Miami, când Williams a câştigat cu scorul de 6-2, 4-6, 7-5.

„Joacă bine, a fost finalistă şi săptămâna trecută, va fi un meci greu, echilibrat”, a spus Serena Williams despre Halep.„Când m-a bătut anul trecut la Singapore a fost excepţională, apoi am câştigat eu, iar ea vine acum să caute să se răzbune”.

„Este cea mai bună jucătoare din lume pentru mine”, a replicat Halep vorbind despre Williams, arată WTA. „Nu am nimic de pierdut, voi încerca doar să mă simt bine, dar să şi cred în şansa mea”, a încheiat românca, de acum, începând de luni în mod oficial, a doua jucătoare din lume în ierarhia WTA.

În octombrie 2014, în finala Turneului Campioanelor, românca a fost învinsă, cu scorul de 6-3, 6-0. Cele două jucătoare s-au mai întâlnit şi în Grupa Roşie a competiţiei, când Halep a câştigat cu 6-0, 6-2.

Anterior, ele au mai jucat de trei ori şi de fiecare dată s-a impus Williams. Prima dată au evoluat una împotriva celeilalte în 2011, în turul doi al turneului de la Wimbledon, când Serena Williams a câştigat în trei seturi, scor 3-6, 6-2, 6-1. Următoarele două partide au avut loc în 2013 şi s-au încheiat cu scorul de 6-3, 6-0, în semifinalele turneului de la Roma, şi cu scorul de 6-0, 6-4, în sferturile de finală ale turneului de la Cincinnati.

Calificarea în finală la Cincinnati este recompensată cu un premiu de 240.500 de dolari şi cu 585 de puncte WTA. Câştigătoarea turneului va primi 495.000 de dolari şi 900 de puncte WTA.

Simona s-a regasit dupa ratarile din urma cu doua luni de pe zgura si iarba. Romanca si-a luat o pauza mai lunga dupa eliminarea de la Wimbledon, timp in care a lucrat alaturi de Darren Cahill, noul ei antrenor. Se pare ca australianul a gasit solutia pentru o revenire in forta a Simonei, ba chiar romanca a aratat mai bine ca niciodata in ultimile saptamani, cu finale la Toronto si Cincinnati.

Simona Halep joaca finala de la Cincinnati cu Serena Williams in aceasta seara, dupa ora 22:00! La meciul cu Jankovic, Halep l-a chemat langa ea pe Cahill in setul al doilea, cand Jankovic se apropiase la 2-3. Acesta i-a spus calm ca nu are ce sa sa schimbe la jocul ei. „Eu nu as schimba absolut nimic, mi se pare ca joci perfect”, i-a spus Cahill Simonei.

 SIMONA HALEP – SERENA WILLIAMS LIVE VIDEO DOLCE SPORT: Aceasta a recunoscut dupa meci ca se intelege perfect cu omul care i-a antrenat pe Lleyton Hewitt sau Andre Agassi in cariera lui.

„E o relatie buna, imi place ca om, felul in care explica ce trebuie sa fac in tenis, felul cum ma incurajeaza. Nu sunt urlete sau cum sunt alti antrenori. E foarte calm, imi transmite liniste si imi da incredere pentru ca si el crede in jocul meu. Acesta a cel mai important lucru, ca antrenorul sa creada in tine!”, a declarat Simona la Digi.

Cat despre finala cu Serena, Simona spune ca stie deja ce tactica va aborda cu americanca.

„Am sansa mea, joc cu numarul 1 mondial. Ma astept la un meci extrem de greu, dar vreau doar sa-mi fac jocul meu si sa stau cat mai aproape de ea. Trebuie sa fiu agresiva si sa nu fac pasul in spate, pentru ca ma va domina. Intotdeauna am respectat-o pentru ceea ce este, a fost si la nivelul la care joaca inca castiga toate meciurile. Sa vad ce pot sa fac pe teren”, amai spus Halep.

Cat despre noul loc din clasamentul WTA, Simona spune ca: „Este frumos sa urci in clasament, dar nu sunt foarte emotionata ca sunt pe locul 2, ci mai mult sunt bucuroasa de ceea ce joc, ceea ce fac pe teren dupa o pauza lunga fara tenis. Vreau sa-mi pastrez increderea pe o perioada cat mai lunga”.

Simona Halep-Serena Williams LIVE VIDEO „Eu cred ca totul depinde de Serena. Simona trebuie sa fie puternica si sa nu greseasca. Depinde cum incepe Serena meciul, daca e in forma, e de nebatut. Te demoralizeaza cand are lovituri pe care nici nu le vezi. Ceea ce a facut Simona pana acum e extraordinar pentru tenisul romanesc. O finala de Grand Slam castigata poata sa vina oricand, dar ar putea sa nu vina niciodata”, a declarat Irina Spîrlea la Dolce Sport.

SIMONA HALEP – SERENA WILLIAMS LIVE VIDEO

Înaintea partidei, siteul oficial WTA a realizat o listă a celor mai importante elemente legate de această confruntare, devenită deja un clasic al circuitului profesionist.

Atuurile Simonei Halep:

* Halep are mai multe titluri și mai multe victorii decât oricine pe hard în acest sezon. Dacă până la începutul anului, marile performanțe ale Simonei au venit pe zgură și iarbă, anul acesta reprezentanta noastră a devenit o adevărată forță pe terenurile hard. Ea are trei titluri și 32 de victorii pe această suprafață.

* Dacă o învinge pe Serena Williams în această seară, Simona va egala un record românesc în circuitul profesionist. Va ajunge la 12 turnee câștigate și o va egala astfel pe Virginia Ruzici la acest capitol.

* Simona va reveni de luni pe poziția a doua în clasamentul WTA, indiferent de rezultatul meciului.

* Simona i-a administrat Serenei una dintre cele mai dure înfrângeri din carieră, în faza grupelor la Turneul Campioanelor 2014. A fost 6-0, 6-2 pentru reprezentanta noastra, iar acel meci a adus singura victorie a Simonei in fata liderului mondial din 6 partide.

Atuurile Serenei Williams:

* Serena conduce cu 5-1 la intalnirile directe cu Halep. Totusi, chiar dacă istoricul întâlnirilor dintre cele două jucătoare pare destul de dezechilibrat în favoarea americancei, ultima confruntare, din semifinalele turneului de la Miami, a fost cea mai echiliberata dintre toate. Serena s-a impus cu 6-2, 4-6, 7-5, într-un meci în care Simona s-a ridicat cu adevărat la nivelul adversarei.

*A fost aproape de neînvins în acest an. Are 47 de victorii si doar două înfrângeri: 6-2, 6-3 cu Petra Kvitova(in semifinale la Madrid); 3-6, 7-5, 6-4 cu Belinda Bencic(in semifinale la Toronto).

* A fost de neoprit în finale în ultimii doi ani:  De la înfrângerea cu Victoria Azarenka, din finala de la Cincinnati de acum doi ani, Serena a câștigat toate finalele în care a jucat, 14 la număr

* Tot de la editia de la Cincinnati de acum doi ani, Serena nu a mai pierdut niciun meci in turneele americane. Palmaresul ei este de 43 de victorii si nicio infrangere

* Dacă o învinge pe Simona, Serena își va adjudeca al 69-lea titlu din carieră și o va egala pe Evonne Goolagong pe locul 5 in clasamentul all-time, după Martina Navratilova (167), Chris Evert (154), Steffi Graf (107) și Margaret Court (92).