Serena Williams, declaraţie INCREDIBILĂ despre Simona Halep. Când se joacă SEMIFINALA de la MIAMI

SIMONA HALEP SERENA WILLIAMS. Simona Halep şi Serena Williams se vor întâlni, vineri, de la ora 4:00, într-un meci din semifinalele turneului de la Miami, dotat cu premii în valoare de 6,1 milioane de dolari. Meciul SIMONA HALEP - SERENA WILLIAMS se va disputa, vineri, de la ora 4:00, şi va fi LIVE VIDEO la DOLCE SPORT.

02 apr. 2015, 05:24
Serena Williams, declaraţie INCREDIBILĂ despre Simona Halep. Când se joacă SEMIFINALA de la MIAMI

SIMONA HALEP SERENA WILLIAMS. După ce s-a retras la Indian Wells, chiar inainte de meciul cu Simona Halep din semifinale, Serena Williams a declarat ca abia asteapta revansa. Meciul SIMONA HALEP – SERENA WILLIAMS se va disputa, vineri, de la ora 4:00, şi va fi LIVE VIDEO la DOLCE SPORT

SIMONA HALEP SERENA WILLIAMS. „Privesc cu nerabdare catre acest meci deoarece nu am putut sa joc impotriva ei data trecuta. Am fost dezamagita sa nu pot juca, sa nu fiu la suta la suta. Asa ca abia astept sa o intalnesc de data asta pe Simona Halep”, a spus Serena Williams.

SIMONA HALEP SERENA WILLIAMS. Simona Halep s-a calificat in semifinalele turneului de la Miami dupa ce a invins-o, in sferturile de finala, pe Sloane Stephens, scor 6-1, 7-5. Simona Halep a avut nevoie de doar o ora si 15 minute pentru a se califica in semifinalele turneului. Pentru aceasta performanta, Simona Halep si-a asigurat 390 de puncte WTA si un cec in valoare de 220.230 de dolari.

SIMONA HALEP SERENA WILLIAMS. In semifinale, Simona Halep o va intalni pe Serena Williams, ocupanta locului 1 in clasamentul WTA. Meciul SIMONA HALEP – SERENA WILLIAMS se va disputa, vineri, de la ora 4:00, şi va fi LIVE VIDEO la DOLCE SPORT.