SIMONA HALEP şi-a aflat adversara din optimi, de la Roma. Scorul întâlnirilor directe este 0-3

Simona Halep s-a calificat miercuri în optimile de finală ale turneului de la Roma, după 6-3, 6-0 cu americanca Alison Riske, dar în runda următoare va avea o adversară mult mai dificilă, în faţa căreia nu a obţinut până acum nicio victorie.

13 mai 2015, 16:40
SIMONA HALEP şi-a aflat adversara din optimi, de la Roma. Scorul întâlnirilor directe este 0-3

Simona Halep o va întâlni pe Venus Willliams în optimile de finală ale turneului de la Roma. Americanca a învins-o cu 6-4, 6-3 pe ucraineanca Elena Svitolina şi o înfruntă pentru a patra oară pe compatrioata noastră, în circuitul WTA. Toate cele trei dispute anterioare s-au încehiat cu victoria lui Venus.

În 2012, în primul tur la Madrid, americanca a câştigat cu 6-1, 4-6, 7-6 şi în acelaşi an, la Roma, ea se impunea în două seturi, 6-3, 6-4, tot în runda inaugurală. Ultima oară, Simona Halep şi Venus Williams s-au întâlnit la Tokyo, în 2013, în optimi, când cea mai mare dinstre surorile Williams a pierdut primul set, scor 4-6, dar le-a câştigat pe următoarele două, 7-5, 6-3.

Citeşte şi Alexandra Dulgheru, victorie superbă la Roma. Calificare în stil de mare campioană în optimi

Venus Williams se află pe locul 16 în clasamentul WTA, iar până în optimi, pe lângă Svitolina, a mai eliminat-o pe jucătoarea cehă Katerina Siniakova (turul 1), 6-2, 6-2. Simona Halep, calificată direct în turul secund, a trecut de Alison Riske, cu 6-3, 6-0. Dacă o va elimina pe Venus Williams, Simona Halep va juca în sferturi împotriva învingătoarei dintre Alexandra Dulgheru şi Ekaterina Makarova.