Simona Halep şi-a aflat prima adversară de la Miami. Românca e pe aceeaşi parte de tablou cu Muguruza

La Miami a avut loc tragerea la sorţi a tabloului feminin, turneu care va avea loc în perioada 20-31 martie. Simona Halep va debuta direct în turul secund şi va evolua împotriva învingătoarei dintre Veronica Cepede Royg şi o altă jucătoare venită din calificări.

19 mart. 2018, 06:37
Simona Halep şi-a aflat prima adversară de la Miami. Românca e pe aceeaşi parte de tablou cu Muguruza

În turul al treilea, Simona Halep se va duela cel mai probabil cu Agnieszka Radwanska, iar în optimi o aşteaptă Madison Keys sau Anastasija Sevastova. Pe partea de tablou a Simonei Halep se mai află Angelique Kerber şi Garbine Muguruza, în timp ce pe partea cealaltă a tabloului sunt Caroline Wozniacki sau Elina Svitolina.

Cel mai tare duel din primul tur de la Miami este cel dintre Naomi Osaka, câştigătoarea de la Indian Wells 2018 şi Serena Williams. Mai mult, câştigătoarea va avea parte de un alt meci de foc în runda secundă, acolo unde o aşteaptă Elina Svitolina.

Sorana Cîrstea va debuta şi ea la această ediţie în turul 2 şi va juca împotriva învingătoarei dintre Su-Wei Hsieh şi o jucătoare venită din calificări. Mihaela Buzărnescu se duelează cu belgianca Kirsten Flipkens în turul întâi. Dacă va trece mai departe, o va întâlni pe campioana de anul trecut, Johanna Konta.

Irina Begu va evolua în turul 1 împotriva unei jucătoare venite din calificări, acolo unde se află şi Monica Niculescu, românca fiind principala favorită la accederea pe tabloul principal. În primul tur, Monica va juca cu Antonia Lottner (Germania). Dacă va trece în actul secund, acolo va avea parte de o partidă împotriva câştigătoarei dintre Olivia Rogowska şi Yanina Wickmayer.