Simona Halep şi Horia Tecău, cei mai buni jucători români de tenis din 2015

Simona Halep și Horia Tecău au fost desemnați cea mai bună jucătoare, respectiv cel mai bun jucător român de tenis pe anul 2015, joi seara, la clubul Fratelli, în cadrul unei gale organizate de Federația Română de Tenis.

03 dec. 2015, 19:00
Simona Halep şi Horia Tecău, cei mai buni jucători români de tenis din 2015

„Ne bucurăm că suntem în prezența unor mari campioni, a sponsorilor care au susținut această disciplină. A fost un an deosebit, în care tenisul și-a tras partea leului. Am suferit și ne-am bucurat, am vărsat o lacrimă la succese de excepție obținute de Simona Halep, Horia Tecău, Florin Mergea, de jucătoarele noastre în general”, a declarat, cu acest prilej, președintele Federației Române de Tenis, George Cosac.

La rândul său, președintele Comitetului Olimpic și Sportiv Român, Alin Petrache, a spus: „Avem fete și băieți foarte buni la tenis, dar cele mai mari speranțe ale mele sunt pentru participarea lor la Jocurile Olimpice de la Rio. Eu sunt legat de tenis foarte mult. Bunicul meu a condus această federație în perioada 1969-1971, când România a jucat de trei ori finala Cupei Davis. Vă urez ca la Rio să ne bucurați cu cât mai multe medalii”.