Simona Halep, spitalizată imediat după finala Australian Open. Ea a fost internată într-un spital din Melbourne

Simona Halep a fost spitalizată din cauza deshidratării pentru câteva ore după finala Australian Open, pierdut duminică în faţa jucătoarei daneze Caroline Wozniacki.

28 ian. 2018, 10:04
Simona Halep, spitalizată imediat după finala Australian Open. Ea a fost internată într-un spital din Melbourne

Presa australiană relatează că Simonei Halep i s-a făcut rău în noaptea de sâmbătă spre duminică şi a mers la spital, unde a stat timp de patru ore. Medicii au constatat că românca suferă de pe urma deshidratării, administrându-i tratament în acest sens. Simona Halep a părăsit spitalul duminică dimineaţă.

Spitalizarea Simonei vine în condiţiile în care ea s-a plâns la conferinţa de presă că este accidentată la ambele picioare şi urmează să ia o pauză din circuitul competiţional.

Halep a avut două săptămâni foarte solicitante la Melbourne, ea jucând inclusiv un meci maraton, de 3 ore şi 45 de minute, în turul 3. De asemenea, finala de sâmbătă a durat aproape trei ore.

Spitalizarea Simonei a stârnit vii emoţii pe reţelele de socializare, organizatorii fiind acuzaţi că nu au tras acoperişul rabatabil, iar finala feminină s-a jucat în condiţiile unor temperaturi foarte ridicate. La un moment dat, arbitrul de scaun a oprit jocul pentru 10 minute, din cauza căldurii.

Pe de altă parte este dat exemplul lui Federer, cu care organizatorii au fost foarte grijulii, asigurându-i toate condiţiile de confort şi microclimat.