SIMONA HALEP, prima reacţie după calificarea în turul II la US OPEN

SIMONA HALEP US OPEN. Simona Halep, numărul 2 WTA şi favorita numărul 2 la US OPEN, a declarat, luni, după accederea în turul doi, că a fost nevoie să muncească destul de mult pentru a reuşi să o învingă pe Danielle Collins, în trei seturi, scor 6-7 (2), 6-1, 6-2.

25 aug. 2014, 18:28
SIMONA HALEP, prima reacţie după calificarea în turul II la US OPEN

SIMONA HALEP US OPEN. „Am fost peste adversara mea, am fost agresivă, a trebuit să fac destule ca să înving. Am încercat să gestionez bine situaţia, faptul că jucam cu o americancă, publicul a fost cu ea, este normal, ştiam cum este. Publicul a fost însă fair-play şi a fost totul în regulă”, a declarat Simona Halep pentru Eurosport.

Simona Halep, locul 2 WTA şi cap de serie nr. 2, a avut nevoie, luni, de un set decisiv pentru a o învinge, cu scorul de 6-7 (2), 6-1, 6-2, pe jucătoarea americană Danielle Collins, fără loc WTA, dar fostă ocupantă a poziţiei 553 în 2012, în primul tur al US Open.

Simona Halep va evolua în turul doi în premieră împotriva Janei Cepelova (Slovacia), locul 65 WTA, care a învins-o, cu scorul de 2-6, 7-5, 6-1, pe Maria-Teresa Torro-Flor (Spania), locul 62 WTA.

Calificarea în turul doi la US Open este recompensată cu 60.420 de dolari şi 70 de puncte WTA.