Simona Halep va juca la Eastbourne înainte de Wimbledon 2017

Simona Halep (2 WTA) a ales în cele din urmă să joace un turneu pregătitor pe iarbă înainte de Wimbledon. Românca a primit un wild-card din partea organizatorilor turneului de la Eastbourne, care va începe luni, 26 iunie.

21 iun. 2017, 08:35
Simona Halep va juca la Eastbourne înainte de Wimbledon 2017

Simona Halep a făcut anunțul pe Twitter: „Foarte fericită să anunț că voi juca pentru prima oară la Eastbourne. Mulțumiri imense turneului pentru invitația primită. Ne vedem curând, Eastborune!”.

Simona Halep a dat lovitura. Va conduce un bolid de 190.000 DE EURO

Turneul de la Eastbourne se desfășoară chiar cu o săptămână înainte de Wimbledon și va beneficia de un tablou extrem de puternic. Angelique Kerber, Karolina Pliskova, Dominika Cibulkova, Johanna Konta, Caroline Wozniacki, Svetlana Kuznețova, Agnieszka Radwanska, Kristina Mladenovic, Jelena Ostapenko și Garbine Muguruza vor fi prezente la Eastbourne.

Simona Halep, la plajă pe un yaht. Unde îşi petrece vacanţa FOTO

Simona Halep trebuia să fie prezentă și la turneul din această săptămână, care se desfășoră la Birmingham, însă și-a anunțat retragerea cu câteva zile înainte de startul turneului.

Simona Halep va avea astfel o şansă uriaşă de a urca pe locul 1 în lume, pentru asta trebuind să ajungă în semifinalele turneului dotat cu 753.900 de dolari. Ţinând cont că va evolua direct în manşa secundă, Simona Halep are nevoie de doar trei victorii pentru a obţine respectiva performanţă. Prezenţa în semifinale i-ar garanta 185 de puncte, iar românca ar acumula 7.035 de puncte în acest scenariu, cu 69 mai multe decât Angelique Kerber, actualul lider mondial.