Dezvăluire BOMBĂ despre ruptura dintre Simona Halep şi Wim Fissette

Simona Halep a renunţat la serviciile lui Wim Fissette, motivul fiind pretenţiiile financiare tot mai mari ale antrenorului belgian.

22 nov. 2014, 17:34
Dezvăluire BOMBĂ despre ruptura dintre Simona Halep şi Wim Fissette

Un apropiat al familiei Halep a povestit că nu salariul a condus la ruptură, ci mai degrabă faptul că belgianul îi cerea în permanenţă bani Simonei, chiar şi în afara remuneraţiei stabilite iniţial.

„Nu salariul lui Wim Fissette a fost marea problemă pentru Simona Halep, ci faptul că belgianul căuta orice motiv posibil pentru a mai lua nişte bani. Cerea bani non-stop. Simona a acceptat fără nici o problemă faptul că trebuia să-i plătească hotelul şi biletele de avion la fiecare turneu, dar a fost deranjată atunci când Fissette a anunţat-o că trebuie să-i plătească şi diurnă pentru fiecare zi pe care o petrece alături de ea în turneu. Apoi, pe măsură ce Simona a început să obţină contracte de sponsorizare din ce în ce mai importante, belgianul a vrut să profite şi de acest lucru. A cerut cotă parte din fiecare contract de sponsorizare pe care-l obţine Simona. Aceasta a fost picătura care a umplut paharul”, a povestit un apropiat al familiei Halep pentru Fanatik.

Simona Halep a anunţat că va lucra pe viitor doar cu antrenori români.