Simona Pătruleasa, mărturisire CUTREMURĂTOARE. „Am pierdut SARCINA la 10 SĂPTĂMÂNI”

Simona Patruleasca a povestit la un post de televiziune prin ce a trecut ca sa poata sa ramana insarcinata.

19 apr. 2016, 15:32

Simona Patruleasca a dezvaluit ca s-a chinuit foarte mult ca sa devina mamica.

„La mine a fost greu. Mi se tot spunea ca totul e ok, ca o sa avem un copil. Eu aveam 36-37 de ani credeam ca nu mai am timp. Am incercat ani buni de zile si am reusit la a patra incercare. Eu am facut fertilizare in vitro. Eu credeam ca este foarte simplu, dar nu! Este mult stres, implica mult timp. Am incercat prima oara in Romania, de doua ori in Germania, si a patra oara, cu noroc, in Romania”, a spus Simona Patruleasa.

CITEŞTE ŞI O cântăreaţă cunoscută este ÎNSĂRCINATĂ la 50 de ani, după fertilizare in vitro

„Atunci cand imi doream sa raman insarcinata, aveam incredere in Dumnezeu. Am avut trei incercari esuate, sotul meu a fost mereu alaturi de mine, aveam incredere amandoi ca o sa devenim parinti. A patra oara a simtit ca o sa reusesc si o sa raman insarcinata. Atunci, in perioada aia s-a facut un concurs la ziar, a castigat un baiat, l-am cunoscut si l-a final mi-a scos o carticica si mi-a dat-o. Este vorba despre Acatistul Buneivestiri. L-am citit 40 de zile si s-a indeplinit dorinta”, a mai spus Simona Patruleasa.

CITEŞTE ŞI ANUNŢ IMPORTANT pentru cei care nu pot avea copii NATURAL

Prezentatoarea TV a dezvaluit ca a vrut sa mai faca un copil anul trecut, dar din pacate a pierdut sarcina: „Am mai incercat anul trecut sa mai facem un copil, mi-am facut un embrotransfer, dar am pierdut sarcina la 10 saptamani. Cand am fost la ecograf, mi s-a spus ca nu i se aude inimioara. A fost crunt! Am reactionat dur, dar sotul meu a fost alaturi de mine. A fost greu, faceam perfuzii”.