Simona Sensual îşi face diamant din blana câinelui său de companie

Simona Sensual vrea să-şi facă diamant din animalul de companie. Blonda nu concepe să se despartă vreodată de Bijou, aşa că s-a gândit să comande o bijuterie din blana căţelului. Iar o astfel de amintire nu este deloc ieftină, poate costa chiar şi 5.000 de euro.

21 sept. 2013, 06:33
Simona Sensual îşi face diamant din blana câinelui său de companie

Simona Sensual are un bichon de trei ani. Se gândeşte cu groază că odată va veni şi momentul despărţirii de Bijou.

„Nici nu vreau să-l incinerez, mi se zbârleşte pielea. Aş face un diamant, că e interesantă ideea, dar nu l-aş purta. L-aş pune într-o cutiuţă şi l-aş păstra. În niciun caz nu l-aş vinde, că am înţeles că sunt nişte sume foarte mari”, a declarat Simona Senzual, potrivit România TV.

Diamantele se pot face din blana animalului sau din cenuşa lui. Bijuteria este produsă în laboratoare din Elveţia, unde se obţin diamante de diferite calităţi şi culori. Procedura durează aproape şapte luni, iar o astfel de amintire costă între 3.500 şi 5.500 de euro.

Până va obţine diamantul, Simona este preocupată mai întâi să-i găseasă parteneră lui Bijou. Deşi Bijou este o fire tandră, pentru că este micuţ nu a reuşit să o cucerească nici măcar pe căţeluşa lui Laurette, care este tot bichon.