Simona Traşcă, bătută măr în club. Vedeta depune plângere penală şi îşi scoate certificat de la INML

Simona Trasca, alias Pamela de Romania, a trait un adevarat in noaptea de joi spre vineri, intr-un club din Bucuresti. Vedeta a fost batuta mar de o femeie, in toaleta clubului, dar si la iesire.

05 mai 2017, 16:55
Simona Traşcă, bătută măr în club. Vedeta depune plângere penală şi îşi scoate certificat de la INML

Simona Trasca s-a dus la club cu prietenele si a avut parte de o seara de calvar. In toaleta, o tanara s-a repezit sa o bata, sa o impinga si sa o injure ca la usa cortului. La iesirea din club, tanara aproape ca a calcat-o in picioare pe vedeta.

„Am trait un cosmar. Nu-mi vine sa cred ce mi s-a intamplat! M-am dus la toaleta cu prietena mea, Cristina, ca mi-a ars o fata bluza, cu tigara. In timp ce ma uitam in oglinda, la bluza arsa, a venit o femeie si a inceput sa ma impinga si sa urle la mine ca am calcat-o pe picioare. Am prins-o de maini, mi s-a parut ceva in neregula cu ea. Insista, ma injura si imi spunea ca ma cred vedeta. Dupa 3 ore, cand am iesit din club, ea si doi barbati ma asteptau afara. Nu ma gandeam ca ma vor astepta. Ea ma lovea si cei doi se uitau la mine. Mi-au zis ca daca incerc sa ma apar, ma calca in picioare. Nu stiu cine este aceasta fata, nu o cunosc, dar imi spunea mereu ca ma cred vedeta. Merg la Politie sa depun plangere penala si la INML sa-mi scot certificat medico-legal. Nu se poate asa ceva!”, a spus Simona Trasca. pentru WOWbiz.ro.