Simona Traşcă sub teroare. A fost BĂTUTĂ, iar acum HOŢII i-au spart uşa VIDEO

Simona Traşcă trăieşte un coşmar fără sfârşit. La o lună după ce a fost bătută în parcarea unui club, mai mulţi indivizi au încercat să-i spargă uşa locuinţei.

05 iun. 2017, 06:10
Simona Traşcă sub teroare. A fost BĂTUTĂ, iar acum HOŢII i-au spart uşa VIDEO

Necazurile se țin lanț de Simona Trașcă. Coşmarul a început la ea acasă.

„Da, este ciudat, mai ales în perioada asta. Sună cineva la uşă, când mă uit pe vizor… deja fuge, nu văd nimic, întreb cine e, oricum eu nu deschid niciodată uşa. Da, şi uşa a văzut-o mama ieri, m-a sunat foarte speriată că a încercat cineva să-mi spargă uşa”, a spus Simona Traşcă la România TV.

Simona Traşcă, bătută măr în club. Vedeta depune plângere penală şi îşi scoate certificat de la INML

Toate astea se intamplă după Simona Trașcă a fost agresată în parcarea unul club. Ea nu renunţă şi vrea să se facă dreptate. Traşcă și-a scos certificat medico-legal și a cerut ajutorul poliţiştilor pentru identificarea și pedepsirea agresorilor. Recent, a primit informaţii cu privire la cei care au agresat-o şi la rândul ei le-a furnizat anchetatorilor toate detaliile.

„Nu suntem nici în junglă, nici pe maidan să stai să baţi oamenii aşa, fără motiv, că ţi se pare ţie, să te crezi smardoi, să te lauzi. Nu ştiu exact, o să aflu şi eu motivul pentru care m-au bătut, m-au pândit, m-au lipsit de libertate, pentru că chiar mi-e greu să înţeleg. Sub nicio formă n-o să-mi retrag plângerea, sub nicio formă! Vreau să-i pedepsească şi să fie şi un exemplu şi pentru alte persoane, să ştie că şi la noi, în România, legea îşi face datoria”, a mai spus Simona Traşcă.