Simptomele cancerului cerebral

Auzim tot mai des de tumori cerebrale şi de cancer, care apare tot mai des şi la tot mai multă lume în România. Află totul despre cancerul cerebral: Care sunt simptomele unei tumori pe creier.

RomaniaTV.net
03 iul. 2014, 12:44
Simptomele cancerului cerebral

Mii de pacenți bolnavi de cancer din România se luptă zi de zi să găsească medicamentele esențiale pentru supraviețuire. În ultimii doi ani, țara s-a confruntat cu o criză acută a tratamentelor pentru cancer, peste 20 de tipuri de medicamente, în special cele ieftine, fiind foarte greu sau chiar imposibil de găsit.

10 simptome neştiute ale cancerului

Incidența cazurilor de cancer în tările europene este în creștere, primele trei tipuri de cancer ca numar de cazuri fiind cancerul la sân, cancerul colorectal și cancerul de prostată.

Ce ne omora acum 100 de ani nu ne mai omoară şi azi. De ce murim totuşi
 
Totodată, sunt diferențe mari între țările europene în ceea ce privește resursele alocate tratamentelor pentru cancer și achiziționarea de noi medicamente oncologice. România se află printre țările din Uniunea Europeană cu cea mai mică sumă cheltuită pentru tratamentul cancerului, chiar dacă incidența bolii este comparabilă cu cea din alte țări Est Europene.

Află care sunt simptomele cancerului cerebral pe Unica.ro.