SIMULARE EVALUARE NAŢIONALĂ 2015, limba română. Ce a spus acest elev când a ieşit din examen te va lăsa mască

SIMULARE EVALUARE NAŢIONALĂ CLASA A VIII-A. EVALUARE NAŢIONALĂ 2015 EDU.RO, SIMULARE EVALUARE CLASA A VIII, EVALUARE CLASA A VIII-A, EDU.RO. Luni, viitorii liceni au întâmpinat cu zâmbetul pe buze, printre glume cel mai importat examen de până acum din viaţa lor.

24 feb. 2015, 17:49
SIMULARE EVALUARE NAŢIONALĂ 2015, limba română. Ce a spus acest elev când a ieşit din examen te va lăsa mască

SIMULARE EVALUARE NAŢIONALĂ 2015, EVALUARE NAŢIONALĂ 2015 EDU.RO, Evaluare Naţională, edu.ro, simulare matematica: Elevii de clasa a VIII-a au susținut, marți, proba scrisă la matematică, aceasta fiind cea de a doua probă a simulării evaluării naționale. Luni, elevii de clasa a VIII-a au dat simulare la limba română.

După două ore în care au susținut cel mai importat examen de până acum, mulți dintre școlari au ieșit cu zâmbetul pe buze. Puși pe șotii, unii elevi de clasa a VIII-a nu par jenați atunci când recunosc lipsa interesului pentru învățătură.

„A fost groaznic. Am învăţat pe hol, am dormit toată ziua. Nu mi-e teamă de examenul din vară. Lui îi e teamă de mine”, a spus râzând un elev, potrivit reporterntv.ro.

Vezi şi: EVALUARE NAŢIONALĂ 2015 EDU.RO: Baremul de corectare la MATEMATICĂ. Calculează-ţi not

EVALUARE NAŢIONALĂ 2015 EDU.RO: Miercuri se va da simularea la Limba şi literatura maternă, ultima probă fiind doar pentru elevii aparţinând minorităţilor naţionale care au urmat cursurile gimnaziale în limba maternă.

Afişarea rezultatelor este programată pentru 6 martie.

Citeşte şi: SIMULARE EVALUARE NAŢIONALĂ CLASA A VIII-A. Ce trebuie să faci pentru a scăpa de EMOŢII şi cum iei note bune

EVALUARE NAŢIONALĂ 2015. Potrivit metodologiei de organizare, elevii care participă la simulare nu pot intra în sălile de examen cu manuale, cărţi, dicţionare, însemnări sau rezumate care ar putea fi utilizate pentru rezolvarea subiectelor şi nici cu ghiozdane sau poşete. De asemenea, elevii nu pot avea asupra lor nici telefoane mobile sau căşti audio.

Rezultatele obţinute la simularea Evaluării Naţionale vor fi analizate la nivelul fiecărei unităţi de învăţământ, prin discuţii individuale cu elevii, şedinţe cu părinţii, precum şi la nivelul consiliului profesoral.

Simulările au un dublu scop: familiarizarea elevilor cu rigorile unei evaluări naționale, respectiv a unui examen de bacalaureat național și optimizarea rezultatelor obținute de către elevii din învățământul preuniversitar la finalul studiilor gimnaziale/liceale.

Calendarul examenului de Evaluare Naţională 2015:

  • 13 iunie 2015                   Incheierea cursurilor pentru clasa a VIII-a
  • 15-17 iunie 2015              Inscrierea la Evaluarea Nationala
  • 22 iunie 2015                   Limba si literatura romana – proba scrisa
  • 23 iunie 2015                   Limba si literatura materna – proba scrisa
  • 24 iunie 2015                   Matematica – proba scrisa
  • 26 iunie 2015                   Afisarea rezultatelor (pana la ora 16)
  • 26 iunie 2015                   Depunerea contestatiilor (orele 16 – 20)
  • 27 – 29 iunie 2015            Rezolvarea contestatiilor
  • 30 iunie 2015                   Afisarea rezultatelor finale dupa contestatii

Citeşte şi: EVALUARE NAŢIONALĂ 2015: Modele de subiecte la LIMBA ROMÂNĂ şi MATEMATICĂ