Şinele vechi de tramvai, rupte din cauza gerului

Dezastru la RATB! Şinele de tramvai din mai multe zone ale Capitalei s-au rupt din cauza gerului şi a vechimii reţelei de rulare. Autobuzele au şi ele probleme grave, iar săptămână trecută două incidente grave au avut loc.

15 feb. 2017, 08:30
Şinele vechi de tramvai, rupte din cauza gerului

Temperaturile extrem de scăzute din ultima perioadă şi investiţiile insuficiente pentru modernizarea reţelei de transport în comun au condus la o situaţie incredibilă. Potrivit România TV, multe dintre şinele de tramvai din Capitală s-au rupt. Cei de la RATB spun că nu ar trebui să ne facem griji pentru că mai multe echipe monitorizează permanent aceste rupturi şi pe timpul nopţii le repară.

Sindicaliştii spun că este un adevărat pericol pentru călători pentru că oricând un tramvai poate deraia din această cauză şi s-ar putea întâmpla o nenorocire.

Săptămâna trecută, în timp ce mergeau, mai multe autobuze au avute probleme la roţi. Un autobuz a rămas fără roată în mers. Din fericire, nu s-au înregistrat victime. Roata s-a oprit într-un magazin din apropierea staţiei. Vezi şi: Benzi unice RATB pe Şos. Bucureşti-Ploieşti, Magheru, Colentina, Unirii, Splaiul Independenţei şi Dr. Taberei. LISTA finală a străzilor