SINUCIDERE în CAPITALĂ. Un bărbat s-a aruncat de pe Hotelul Intercontinental şi A MURIT

Un bărbat s-a aruncat, marţi, de la unul dintre etajele Hotelului Intercontinental din București, echipajele ISU încercând să-l resusciteze, însă fără succes. Potrivit reprezentanților ISU București-Ilfov, până în acest moment bărbatul nu a fost identificat.

08 ian. 2019, 18:02
SINUCIDERE în CAPITALĂ. Un bărbat s-a aruncat de pe Hotelul Intercontinental şi A MURIT

Surse din cadrul Poliției Capitalei susţin că bărbatul s-ar fi aruncat de la etajul 3, imediat după ce ar fi închiriat o cameră. Cazul a fost preluat de Serviciul Omoruri din cadrul Poliției Capitalei.

A fost găsit mort în camera de hotel. Poliţia a anunţat SINUCIDERE, iar familia dă în judecată doctorii care au prescris medicamentele

„În urmă cu scurt timp, Poliția Capitalei a fost sesizată că un bărbat s-a precipitat de la mare înălțime, la o unitate hotelieră situată pe raza sectorului 1. Cazul a fost preluat de Compartimentul Morți Supecte din cadrul Serviciului Omoruri, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor care au condus la decesul acestuia. Cadavrul urmează a fi ridicat și transportat la INML în vederea efectuării necropsiei”, informează Poliția Capitalei.