SINUCIDERE ÎN DIRECT: Şi-a DAT FOC live pe internet, în timp ce 200 de oameni îl ÎNCURAJAU VIDEO

Un tânăr cu probleme a şocat o lume întreagă după ce a încercat să se sinucidă, sâmbătă, dând foc la camera în care se afla, în timp ce 200 de oameni îl priveau pe o reţea de socializare.

RomaniaTV.net
02 dec. 2013, 16:32
SINUCIDERE ÎN DIRECT: Şi-a DAT FOC live pe internet, în timp ce 200 de oameni îl ÎNCURAJAU VIDEO

Un tânăr în vârstă de 20 de ani, din SUA, care s-a identificat doar drept ‘Stephen’, a anunţat pe site-ul 4chan că intenţionează să se sinucidă şi să filmeze evenimentul, ca alţii să-l poată vedea „în direct”.

În mod şocant, zeci de internauţi s-au abonat să vadă tentativa de sinucidere online şi l-au ajutat pe tânăr să programeze conexiunea stream, potrivit DailyMail.

Citeşte şi SINUCIDERE filmată de camerele de supraveghere. Un bărbat s-a aruncat în faţa trenului VIDEO

După ce 200 de utilizatori s-au logat la fluxul video, „Stephen” a înghițit un pumn de pastile și a băut vodcă. După aceea, tânărul a aprins un foc în colţul camerei sale.

El s-a retras în patul său în timp ce fumul îi umplea camera.

Videoclipul tulburator, care este încă disponibil on-line, îi arată pe pompieri cum îl trag afară pe Stephen din camera plină de fum, la ceva timp după aceste evenimente.

Un număr de spectatori l-au încurajat pe „Stephen” în timpul tentativei de suicid, în timp ce alții au vociferat pentru a vedea scena îngrozitoare.

Victima a fost dusă de urgenţă la spital cu „leziuni grave, dar care nu îi pun viaţa în pericol”, cauzate de inhalarea de fum.

Citeşte şi SINUCIDERE, anunţată pe Facebook. Prietenii s-au distrat pe seama mesajului: „Ce ai, mă? A închis la bar?”