ULTIMELE IMAGINI cu şoferul SINUCIGAŞ de pe DN1. Uite cu cine s-a distrat în club înainte de tragedie FOTO

George Dumitru, bucureşteanul de 28 de ani care a decis să-şi pună capăt zilelor izbindu-se violent cu maşina de un alt autoturism în care se aflau cinci persoane care nu au avut nicio şansă de a supravieţui, s-a distrat într-un club din Capitală chiar cu o seară înainte de tragedie.

02 oct. 2014, 16:04

George Dumitru a devenit cunoscut întregii ţări la sfârşitul săptămânii trecute, când şi-a luat viaţa intrând cu maşina într-un alt autoturism, pe DN 1. Din nefericire, tânărul de 28 de ani din Bucureşti, intrat în depresie din cauza unui eşec în dragoste, a luat cu el alte cinci suflete nevinovate, ale pasagerilor din maşina de care s-a ciocnit.

VEZI ŞI Victimele accidentului produs de ŞOFERUL SINUCIGAŞ au fost înmormântate VIDEO

Si totusi, depresia in care cazuse George nu l-a impiedicat pe acesta sa se distreze copios intr-un club de fite din Bucuresti, chiar in noaptea premergatoarea cumplitului accident, potrivit wowbiz.ro, care publică mai multe imagini în şoferul-kamikaze apare alături de prieteni. Aproape invariabil lângă George apare o domnişoară blondă, iar tânărul pare destul de bine dispus.

CITEŞTE ŞI CUTREMURĂTOR: Ce mesaj i-a scris pe coroană iubita şoferului sinucigaş