Siria: Carnagiu cu maşină-capcană pe stadion. Cel puţin 11 morţi şi 35 de răniţi VIDEO

Cel puţin 11 persoane au murit şi 35 au fost rănite după explozia unei bombe ce a antrenat explozii ale mai multor maşini aflate în imediata vecinătate a stadionului din localitatea siriană Jableh, din regiunea Latakia, a informat televiziunea de stat siriană.

05 ian. 2017, 20:32
Siria: Carnagiu cu maşină-capcană pe stadion. Cel puţin 11 morţi şi 35 de răniţi VIDEO

Explozia maşinii -capcană a distrus zeci de maşini aflate în apropierea stadionului, precum şi mai multe magazine din apropiere, au informat autorităţile siriene.

Potrivit autorităţilor medicale locale citate de Reuters, numărul morţilor şi al răniţilor ar putea creşte, de vreme ce, la spitale, se transportă în continuare răniţi, iar echipele de salvare caută şi alte persoane care ar fi putut fi rănite sau decedate.

Oraşul Jableh se află pe coasta mediteraneană şi are o populaţie predominant Alawită şi este parte a puteriii din guvernul sirian. Oraşele Jableh şi Tartus din Latakia au fost scena unor atacuri teroriste cu bombă devastatoare, în mai, anul trecut. Aproximativ 150 de persoane au murit acolo în atacurile jihadiştilor din Statul Islamic ce au vizat şi alte locuri din zonă.

Nu se ştie deocamdată cine s-a aflat în spatele atentatului de la stadionul din Jableh.