Situaţie DISPERATĂ într-o familie din Cluj. Fiica de 15 ani A DISPĂRUT dintr-un club

O adolescentă de 15 ani a dispărut de o săptămână şi de atunci nu a luat în niciun fel legătura cu familia ei. Fata, elevă la un liceu de artă din oraş, a fost văzută ultima dată într-un club din centrul oraşului.

29 oct. 2014, 16:42
Situaţie DISPERATĂ într-o familie din Cluj. Fiica de 15 ani A DISPĂRUT dintr-un club

Fata în vârstă de 15 ani, din Floreşti (jud. Cluj), este de negăsit de mai bine de o săptămână. Părinţii spun că aceasta a ieşit în oraş împreună cu o prietenă, însă la un moment dat cele două s-au certat din cauza unui băiat. Atunci, Cristiana a refuzat să se întoarcă acasă împreună cu prietena ei şi din acel moment nu a mai răspuns la telefon.

Ultimele informaţii despre ea sunt că a fost lăsată de un prieten într-un club din centrul Clujului. Mama fetei se teme ca aceasta să nu fi fost sechestrată de un necunoscut.

Semnalmentele persoanei dispărute : înălţime 1,60 m., greutate 58 kg, constituţie fizică atletică, faţă ovală, ochi negri, ten deschis, păr negru, lung, tunsă scurt în lateral.

În momentul plecării purta colanţi de culoare neagră, geacă din fâş de culoare închisă, cizme de culoare neagră, iar la gât purta lănţişoare din material împletit, de diferite culori. Fata purta în spate un ghiozdan în carouri de culoare roşu cu negru.