Situaţie imposibilă în Germania: Un migrant care a comis 542 de crime nu poate fi deportat

Migrantul suspectat de 542 de crime nu poate fi deportat din Germania, deoarece nu are paşaport. Autorităţile germane nu ştiu cu exactitate din ce ţară provine migrantul care a ajuns în Germania în 1998 şi, din această cauză, bărbatul nu poate fi deportat.

27 aug. 2018, 20:06
Situaţie imposibilă în Germania: Un migrant care a comis 542 de crime nu poate fi deportat

Bărbatul care ajuns în Germania în 1998, fără paşaport, pretinde că provine din mai multe ţări nord-africane, inclusiv din Algeria şi Maroc.

Sew pare că migrantul s-a folosit de nişte lacune legislative şi a rămas în Germania, în ciuda faptului că el are la „activ” nu mai puţin de 542 de dosare penale împotriva lui. El este acuzat de comiterea unei serii  de infracţiuni, inclusiv atacuri, jafuri, furturi şi trafic cu droguri, scrie presa germană.

Recent, bărbatul a fost arestat de poliţie, însă autorităţile germane nu au reuşit până acum să îi afle nici numele, nici ţara de provenienţă, potrivit express.co.uk.

În această conjuctură, potrivit legii, el nu poate fi deportat în ţara sa de origine.

Bărbatul trăieşte pe străzi, în Frankfurt, informează publicaţia germană Bild.

Individul vorbeşte o limbă necunoscută şi refuză să coopereze cu autorităţile.

Se pare că bărbatul s-ar fi născut în 1959, în Africa de Nord, dar în nicio ţară africană nu există vreun act care să demonstreze identitatea lui adevărată.

Singurele informații pe care autoritățile germane le au despre el sunt amprentele digitale, însă acestea nu corespund în baza de date oficială.

Poliția germană a trebuit să-l elibereze pe bărbatul „fără identitate”.