Situaţie revoltătoare. O femeie din Capitală, acuzată de răpire internaţională a propriului copil VIDEO

O femeie din Capitală ar putea fi extrădată în Canada după ce a fost acuzată că și-a răpit propriul fiu. Acuzaţiile sunt lansate chiar de tatăl micuţului, un bărbat canadian. Acesta este acuzat la rândul lui de femeie că ar fi fost agresiv atât cu ea, cât şi cu copilul. Acum, românca riscă să fie condamnată chiar la 10 ani de închisoare, informează România TV.

13 apr. 2016, 07:30
Situaţie revoltătoare. O femeie din Capitală, acuzată de răpire internaţională a propriului copil VIDEO

Ana Maria Nedelcu este acuzată de răpire internaţională de copii, după ce, în 2014 a venit în România împreună cu fiul său. Tatăl micuţului, care e acuzat de femeie că era foarte agresiv, a cerut extrădarea româncei în Canada pentru a fi cercetată de autorităţile de acolo. Femeia este disperată acum.

Că am mandat de extrădare, pentru o plângere penală în aceeaşi cauză. Pe mine dacă mă trimit în Canada va fi echivalent cu o condamnare la moarte. Eu ştiu ce am trăit acolo. Eu ştiu că e o persoană influentă, are relaţii sus puse, îmi spunea că e în stare să mă bage în pământ„, a spus românca.

Femeia a povestit că a decis să îşi ia copilul şi să fugă în ţară din cauza violenţelor la care a fost supus micuţul.

Copilul venea acasă cu vânătăi din vizitele la tatăl său. În urma acestor abuzuri copilul a făcut un sindrom traumatic, a fost diagnosticat de doctorii psihiatri. În Canada nu am reuşit să îl apăr de niciun fel, nimeni nu a vrut să asculte„, a spus femeia.

Nu vreau să merg la tata, pentru că tata e periculos„, spune copilul.

Tatăl copilului a dat-o în judecată pe româncă, încercând prin orice mijloace să obţină copilul. Statul canadian a cerut extrădarea ei pentru răpire intenaţională. Acum, Ana Maria Nedelcu este la mâna judecătorilor din România care vor decide dacă o trimit înapoi în Canada. Încălcând astfel legislația canadiană, femeia ar putea face până la 10 ani de detenție într-o închisoare din această țară. În România ar putea face cel mult trei luni de închisoare sau poate primi amendă penală.

Citeşte şi Un bărbat din Vaslui îşi acuză fosta soţie că i-a răpit pe cei doi copii şi i-a scos ilegal din ţară