Slăbeşte 3 kg în 4 zile cu dieta Tahiti

Te-ai săturat să te tot urci pe cântar și să vezi că nu ai avansat deloc în planul tău de a mai da jos din kilograme? Încearcă dieta Tahiti. Ea se ține doar 4 zile, timp în care scapi de 2-3 kilograme.

RomaniaTV.net
06 oct. 2016, 13:30
Slăbeşte 3 kg în 4 zile cu dieta Tahiti

Acest regim alimentar a fost inventat de o profesoară de dans tahitian, Jessica Azyade, care a decis să lupte împotriva excesului de greutate cu un regim bazat pe produsele alimentare polineziene. Ea locuia în Tahiti timp de mai mulți ani și a constatat că din cauza alimentației nesănătoase oamenii de confruntă cu un exces de greutate și chiar obezitate.

Citeşte şi  Iată cum dieta TLC îţi schimbă viaţa

Principalele principii ale dietei

Dieta Tahiti este un regim care ține doar 4 zile, bazându-se în principal pe consumul de pește, carne de pasăre, fructe, legume și produse lactate. Acest regim se bazează pe principiile unei diete bogate în proteine și un consum cât mai mic de zahăr. La finalul dietei, vei vedea că ai slăbit 2-3 kilograme.

După aceea, pentru a-ți menține greutatea pe termen lung, trebuie să urmezi dieta doar o zi pe săptămână. Este indicat să nu ții cura mai mult de 4 zile consecutive, întrucât nu este potrivită pe termen lung, din cauza numărului redus de produse alimentare autorizate.

Citeşte mai mult pe click!pentrufemei.ro