Slăbeşte în timp ce mănânci alimente gustoase: Secretul unei dieteticiene

Dieteticianul Leanne Ward (28 de ani) a dezvăluit dieta care te ajută să pierzi în greutate fără a face mari sacrificii, dar şi câteva trucuri simple pentru o viaţă sănătoasă.

RomaniaTV.net
14 iun. 2018, 12:10
Slăbeşte în timp ce mănânci alimente gustoase: Secretul unei dieteticiene

În general, dietele sunt foarte restrictive, însă celebra dieteticiană Leanne Ward se mândreşte cu un corp suplu şi susţine că a descoperit o metodă prin care poţi da jos kilogramele nedorite şi în acelaşi timp să nu te abţii de la alimentele preferate. Potrivit specialistei, cel mai important lucru pe care trebuie să-l facem dacă vrem să scăpăm de grăsime este să avem o dietă curată, dar bogată şi variată.

„Varietatea este esenţială când vine vorba de eliminarea grăsimii. Organismul uman este incredibil de inteligent şi are capacitatea de a se adapta rapid oricărei rutine“, a declarat Ward pentru Femail Mail Online. Dieteticianul recomandă abordarea 80/20 – ceea ce înseamnă să mâncăm sănătos 80% din timp şi să ne facem poftele în proporţie de 20%.

Citeşte şi Vişinele, sănătate curată pentru organism: Ce beneficii au

Leanne Ward a dezvăluit şi dieta exactă care a funcţionat de minune în cazul ei:

Masa 1: avocado pisat cu roşii, brânză feta şi lămâie, alături de o cană cu ceai verde.

Masa 2: iaurt grecesc bogat în proteine cu două linguri de granola şi o cafea.

Masa 3: salată cu ton mărunţit, măsline, brânză, salată, morcovi şi roşii. O cană cu ceai negru, dar fără lapte sau zahăr.

Masa 4: o banană şi 12 migdale.

Citeşte continuarea pe Adevarul.ro.