SLĂBEŞTI şi câştigi: ŢARA în care FIECARE KILOGRAM în MINUS este un GRAM de AUR câştigat VIDEO

Autorităţile din Dubai au decis să plătească în aur kilogramele pierdute în cazul copiilor cu probleme de greutate. Astfel, ei au organizat un concurs pentru copiii supraponderali şi fiecare kilogram pierdut echivalează cu 2 grame de aur. 

30 nov. 2014, 14:26

Plecând de la expresia ”te plătesc greutatea ta în aur”, autorităţile din Dubai au decis să plătească în aur kilogramele pierdute de copiii supraponderali. Astfel, pentru fiecare kilogram pierdut, cei mici sunt plătiţi cu două de grame de aur.

Citeşte şi WOW! O româncă stabilită în Anglia a slăbit 115 kilograme într-un an FOTO

Obezitatea în rândul adulţilor şi copiilor este crescută în Emiratele Arabe, iar această decizie ar putea rezolva situaţia. În prezent, sunt pregătite 40 de kilograme de aur în valoare de 1.6 milioane de dolari. Anul trecut autorităţile au plătit peste 750.000 de dolari în aur pentru reuşitele cetăţenilor. Astfel, motivele care au dus la creşterea obezităţii sunt la fel ca în restul lumii: lipsa activităţii fizice şi alimentaţia bogată în fast-food.

Citeşte şi Secretul oamenilor cu siluetă trasă prin inel: obiceiul comun care-i menţine slabi

Participanţii la acest program de slăbire trebuie să piardă cel puţin două kilograme în două luni. Părinţii sunt cei care îşi dau acordul pentru cei mici care participă la programul Copilul tău în Aur care durează opt săptămâni, chiar dacă specialiştii avertizează că există anumite riscuri. În 2014, peste 600 de familii şi-au dat acceptul de participare şi speră să câştige cel mai mare premiu.