Smoothie-ul de matcha, un adevărat elixir pentru sănătate

Această rețete de smoothie macha la castron va deveni cu siguranță una din preferatele voastre la micul dejun, de îndată ce veți citi acest material. Ceaiul Matcha este renumit pentru beneficiile sale de sănătate, în special pentru reducerea stresului, pierderea în greutate și antioxidanții pe care îi conține. Așa se face cel mai delicios smoothie din matcha, un adevărat elixir pentru sănătate!

RomaniaTV.net
23 aug. 2016, 13:18
Smoothie-ul de matcha, un adevărat elixir pentru sănătate

Matcha este pur și simplu o specie de ceai verde, sub formă de pudră. În mod tradițional, Matcha este consumat ca un ceai, care se face adăugarea pulberii în apă fierbinte și amestecarea acesteia cu telul. Dar această pudră poate fi folosită și în deserturi, produse de patiserie și smoothie-uri în bol, ca acesta.

Citeşte şi  Trei ceşti de ceai verde sau negru pe zi sunt benefice pentru sănătate

Beneficiile pudrei de matcha sunt legate în principal de eliminarea stresului și eficientizarea metabolismului. În ciuda faptului că acesta conține o cantitate mică de cofeină, ceaiul matcha este un adevărat calmant pentru corp (față de cafea, care poate crește anxietatea). Studiile arată că ceaiul matcha ajută în reducerea stresului fiziologic și psihologic.

Citeşte mai mult pe elli.ro