Soţul Cristinei Spătar a fost arestat. Cântăreaţa ar putea rămâne fără vila impresionantă în care locuieşte

Viaţa de regină a Cristinei Spătar este zdruncinată din temelii în aceste zile. Soţul ei, Alin Ionescu, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, iar artista ar putea rămâne şi fără vila impresionantă în care locuieşte.

01 oct. 2014, 05:46
Soţul Cristinei Spătar a fost arestat. Cântăreaţa ar putea rămâne fără vila impresionantă în care locuieşte

Soţul Cristinei Spătar a fost arestat preventiv. Decizia magistraţilor nu este definitivă şi poate fi atacată cu recurs.

Familia Cristinei Spătar ar putea rămâne şi fără vila impunătoare. Potrivit Wowbiz, procurorii fac demersuri pentru a o pune sub sechestru. Cristina Spătar şi cei doi copii pe care îi are cu Alin Ionescu ar putea fi obligaţi să părăsească locuinţa în care stau în prezent.

Vila în care fosta regina R&B-ului, Cristina Spătar, locuieşte cu soţul ei Alin Ionescu este un adevărat palat. Are zeci de camere, iar pe porţile de la intrarea pe domeniu este gravat blazonul familiei. De altlfel, de-a lungul timpului, Cristina s-a lăudat cu darurile costisitoarea primite de la soţul ei.

Soțul cântăreței Cristina Spătar, Alin Ionescu, a fost reţinut, marţi, fiind cercetat într-un dosar de evaziune fiscală. Potrivit anchetatorilor, în cauză mai sunt cercetate în stare de libertate alte 13 persoane, acestea având calitatea de suspect.

Polițiștii au efectuat, luni, 10 percheziţii domiciliare pe raza municipiului București și a județului Ilfov, fiind vizate locuințele mai multor persoane și sediile unor societăți comerciale, bănuite de comiterea unor infracțiuni de evaziune fiscală în domeniul serviciilor de pază și securitate. 

Prejudiciul se ridică la 10 milioane de euro.