Soarele a intrat în conjuncție cu Jupiter, o zodie a căzut pe casa banilor. Vin zile cu mare noroc la bani

Soarele a intrat în conjuncție cu Jupiter si creaza un asepct astrologic favorabil pentru aproape toate zodiile. Toți nativii vor fi influențați de aceasta mișcare a planetelor. Jupiter, numit și marele benefic aduce multe oportunutăți dar și noroc. Energiile bune date de această conjucție vor influența fiecare nativ diferit, dar ține mult cont de casa astrologică în care se petrece acest eveniment pentru fiecare nativ.

30 oct. 2017, 09:11
Soarele a intrat în conjuncție cu Jupiter, o zodie a căzut pe casa banilor. Vin zile cu mare noroc la bani

Berbec – Beneficii materiale majore

Nativii din zodia berbec pot câștiga ușor bani în această perioadă. Afacerile sau promisiunile financiare se vor concretiza de minune. Au șansa să scape de datorii. Dacă vor înțele bine ce au de făcut succesele financiare nu se vor lăsa așteptate.

Taur – Atăt personal cât și profesional taurilor le va merge foarte bine

Benficiile conjucției Soare- Jupiter vor fi atât de mari, încât problemele personale, dar și cele profesionale dispar aproape în întregime.

Nativii din zodia taur care încă își caută jumătatea au mari șanse să o găseasca în perioada imediat apropiată. Nici la capitotul parteneriate Taurii nu vor duce lipsă de succes.

Gemeni – A fost o perioadă în care mintea parca va stat în loc? Vine momentul de glorie!

Dacă până acum gemenii au fost parcă într-o staganare continuă, iar problemele personale le-au dat mari bătăi de cap, conjuncția Soare-Jupiter rezolva toate aceste probleme. Pe plan profesional gemenii vor renaște și le vor arăta colegilor, dar și partenerilor că sunt din nou pe val.

Rac – nativii din această zodie sunt cei mai favorizați în plan personal

Partenerul de viață le va oferi în perioada următoare tot ce au nevoie. Sufletul racilor va fi hrănit de rasfăț, atenție si multe surprize din partea celuia cu care își împart viața amoroasă. Nici la locul de muncă nu o duc rău, așezarea planelor le poate aduce bani în plus la salariu, dar și posibile avansari.

Citeşte mai multe pe revista Teo