ŞOC. Câte operaţii estetice şi-a făcut frumoasa OANA CUZINO

Cand spui diete, alimente minune sau sfaturi medicale, n-are cum sa-ti vina in minte decat Oana Cuzino. Doamna doctor si-a deschis sufletul intr-un interviu.

25 mai 2014, 08:16

Metode eficiente de slabit, trucuri de frumusete, secretele unui regim de viata sanatos…Oana Cuzino le stie parca pe toate, scrie revistaciao.ro.

Citeşte şi Operaţiile ESTETICE au distrus-o, dar ei îi place. Vezi cum arată acum o cunoscută ACTRIŢĂ PORNO FOTO

Pana la varsta de 43 de ani, Oana Cuzino n-a calcat niciodata intr-un cabinet de chirurgie estetica. Este suta la suta naturala si se mandreste cu asta. Cu toate acestea, n-ar spune niciodata NU unei astfel de interventii …nici cand vine vorba de fiica ei.

Citeşte şi Vedete autohtone care s-au mutilat de la operaţii estetice FOTO

„Daca as avea un complex mi-aș face operatie estetica, pentru că asta e ideea: să te simți bine în pielea ta, să ai siguranța că măcar ești armonios per-ansamblu. Dacă e o dizarmonie care te obsedează, faci o operație, prin care corectezi și pe plan psihologic lucrurile, care de obicei sunt corelate și cu o neîncredere care vine din alte surse. Dar să nu uităm că o operație estetică implică și anumite riscuri și e bine ca întotdeauna să pui în balanță ce câștigi și cum îți pui sănătatea în pericol cu efectele pe termen lung”, a mai spus Oana Cuzino.