Denisa Manelista a murit. Ştirea falsă care a speriat internetul FOTO

S-a inmultit numarul internautilor care "omoara" vedete in lumea virtuala. De data aceasta i-a venit rândul la "moarte" Denisei.

05 ian. 2015, 09:34
Denisa Manelista a murit. Ştirea falsă care a speriat internetul FOTO

Denisa Manelista are o sumedenie de fani care ii scriu, o sustin si ii trimit cadouri deosebite, dar, ca orice om care are succes, trezeste si invidii, scrie wowbiz.ro. Iar cateodata frustrarile si ciuda unor semeni ajung la extrem, cantareata fiind in masura sa confirme aceasta afirmatie.

Citeşte şi Denisa Manelista, anunţ surpriză pentru bărbaţi

Nu o data, pe internet au circulat tot felul de zvonuri macabre conform carora indragita solista ar fi in stare grava in spital, in urma unui accident rutier sau si-ar fi pierdut vocea dupa o raceala severa. Cel mai grav e insa un anunt infiorator din care reiese ca tanara in varsta de 25 de ani ar fi decedat. Cum era de asteptat, prietenii si familia artistei au sunat-o imediat dupa propagarea speculatiilor morbide, iar cantareata a decis sa ia atitudine pentru a-si proteja apropiatii.

Citeşte şi Carmen Şerban, decizie radicală: „Mă retrag din viaţa publică”

„Am ramas socata de ceea ce aud si vad! Este a doua oara cand aud ca ba am avut accident si sunt in stare grava, ba mai nou ca am murit! Vreau sa-i anunt pe toti cei care tin la mine ca nu este nimic adevarat! Iar pe cei care arunca astfel de zvonuri ii rog sa nu mai scoata vorbe de acest gen, am si eu familie acasa si aud asa ceva, voi nu va ganditi?! Astea chiar nu sunt glume, ci rautate in stare pura! Chiar nu credeam ca sunt oameni capabili sa faca asa ceva!”, a spus Denisa.

Protagonista noastra nu este singura victima a unor personaje rau intentionate. In ultimii ani, astfel de zvonuri au circulat despre Florin Salam, Nicolae Guta si, chiar in urma cu cateva zile, despre fosta prezentatoare de meteo Geanina Corondan.