ŞOC. Sergiu Nicolaescu putea fi salvat. Sora regizorului îi dă în judecată pe medici

Sora lui Sergiu Nicolaescu vrea să-i dea în judecată pe medicii care s-au ocupat de regizor. Iolanda Nicolaescu îi acuză pe aceştia de malpraxis. Sora regizorului susţine că boala care i-a fost fatală lui Sergiu Nicolaescu a fost moştenită, iar mama lor, care a suferit de aceeaşi afecţiune, diverticuloză, s-a vindecat.

30 iul. 2014, 06:28
ŞOC. Sergiu Nicolaescu putea fi salvat. Sora regizorului îi dă în judecată pe medici

Sora lui Sergiu Nicolaescu spune că mama lor a suferit de aceeaşi afecţiune ca a regizorului, diverticuloză, informează România TV.

Citeşte şi Bustul regizorului Sergiu Nicolaescu va fi înlăturat după ce a obţinut aviz negativ de la Ministerul Culturii

Mama lui Nicolaescu a fost operată cu succes, iar sora lui vrea să-i dea în judecată pe cei care s-au ocupat de regizor.

Citeşte şi Doi tineri nu au mai putut rezista tentaţiei: Sex în public, lângă statuia lui Sergiu Nicolaescu din Tg. Jiu

„Şi mama mea a fost operată de acelaşi lucru de prof. Juvara şi nu a făcut cu parascop. Am stat cu mama o lună de zile la prof. Juvara care a operat-o tot de puroi ca fratemiu si nu a patit nimic, nu a murit. Să văd dacă mă ajută şi vârsta şi mă lasă să câştig, n-o să-i las nici pe ăştia să huzurească să omoare oameni, că mi l-au omorât pe frate miu”, a declarat Iolanda Nicolaescu.