ŞOC. Alex Velea, surprins în locuinţa Anei, fosta soţie

La aproape doi ani de când a părăsit căminul conjugal, Alex Velea s-a întors în casa în care a locuit mai bine de trei ani cu Ana, fosta lui soţie. Asta, în condiţiile în care, iubita lui actuală, Antonia, este însărcinată şi, în mai puţin de trei luni, îl va face tată pentru prima dată.

22 oct. 2014, 07:54
ŞOC. Alex Velea, surprins în locuinţa Anei, fosta soţie

Alex şi Ana s-au cunoscut în 2008, într-o staţie de metrou. S-au îndrăgostit la prima vedere şi, de atunci, au rămas împreună. S-au mutat împreună, iar în 2010 s-au căsătorit. Din păcate, povestea lor de iubire a luat sfârşit, după numai trei ani, pe motiv că dragostea s-ar fi consumat, aşa că, artistul a plecat din căminul conjugal. Se întâmpla în vara lui 2013.

Citeşte şi Vincenzo, DECLARAŢIE DE DRAGOSTE pentru Antonia. Alex Velea va înnebuni de furie

Şi-au dorit, probabil, să-şi de răgaz, pentru a reflecta asupra relaţiei lor şi să-şi dea seama dacă se mai poate face ceva sau nu. Din păcate, zarurile fuseseră aruncate demult, aşa că, în ianuarie 2014 s-a pronunţat divorţul. Casa în care au locuit a rămas la Velea, iar Ana a fost despăgubită cu 30.000 de euro, plus a păstrat numele de familie al artistului.

Citeşte şi Smiley, anunţ în calitate de cavaler de onoare. „Alex se însoară săptămâna viitoare….”

Nu ştim ce-l mai leagă pe Alex de acea locuinţă, dacă mai are sau nu lucruri acolo, având în vedere că el stă cu Antonia, cu chirie, încă din toamna anului trecut, iar acum că vor deveni părinţi, cel mai probabil îşi vor cumpăra o locuinţă. Să-l fi bântuit, oare, amintirile? Să-l fi apucat melancolia sau, pur şi simplu, a avut un scop bine întemeiat să meargă la apartamentul care, cu siguranţă, îi mai aminteşte de Ana?