ŞOC în LIGA I. Şumudică, prins la PARIURI. Riscă o suspendare de DOI ANI

Marius Şumudică, antrenorul liderului Astra, ar putea fi suspendat pentru doi ani şi amendat drastic pentru că a jucat la pariuri pe meciuri de fotbal din România, anunţă GSP.

10 feb. 2016, 09:10
ŞOC în LIGA I. Şumudică, prins la PARIURI. Riscă o suspendare de DOI ANI

Marius Sumudica este pasionat de pariurile sportive si ar fi mizat frecvent pe meciuri de fotbal, inclusiv pe cele din intrecerea interna. Regulamentul FRF este extrem de clar in aceasta privinta si prevede sanctiuni aspre.

CITEŞTE ŞI Mircea Badea, SUPER TUN la PARIURI. A câştigat o sumă URIAŞĂ

In caz ca va fi gasit vinovat, tehnicianul celor de la Astra va fi sanctionat conform articolului 65 din Regulamentul Disciplinar, care prevede urmatoarele:

„Fapta persoanei care participa direct sau indirect la pariuri sau alte activitati similare care privesc jocurile din competitiile organizate sub egida FIFA / UEFA / FRF / LPF / AJF sau care are un interes financiar direct sau indirect in astfel de activitati se sanctioneaza cumulativ cu:

a) interzicerea oricarei activitati legate de fotbal pentru 2 ani;

b) penalitate sportiva de 300.000 de lei”.

CITEŞTE ŞI Reportaj ŞOCANT al BBC despre fotbaliştii – sclavi din România VIDEO

Marius Sumudica era asteptat, miercuri, in fata Comisiei de Disciplina a FRF pentru a da explicatii, dar a decis  sa nu se prezinte la audieri. Conform Sport.ro, Sumudica asteapta ca FRF sa trimita dosarul la clubul Astra, urmand ca apoi sa decida ce va face in continuare. Sursa citata mai scrie ca Sumudica a pariat sume considerabile, de pana la o mie de euro pe un singur meci, insa a evitat sa joace pe partidele echipei sale sau pe cele ale rivalei Steaua.