ŞOC ÎN SHOWBIZ. Iubitul unei vedete de televiziune, ARESTAT. FOTO

Afaceristul Ciprian Nistor, iubitul lui Laurette, a fost arestat într-un dosar de evaziune fiscală în care prejudiciul se ridică la circa trei milioane de euro.

22 apr. 2015, 08:57

Ciprian Nistor a fost arestat. Iniţial, cei doi au fost reţinuţi pentru 24 de ore, însă, azi, Curtea de Apel Bucureşti a decis arestarea preventivă pentru 30 de zile a Dorinei Gonţ şi a lui Radu Abagiu, Adrian Mihai şi Ciprian Nistor.

Preşedintele Camerei Executorilor Judecătoreşti, Dorina Gonţ, şi omul de afaceri Ciprian Nistor, precum şi ceilalţi doi inculpaţi pot contesta decizia în termen de 48 de ore de la comunicare.

Citeşte şi Laurette a ajuns la capătul puterilor. Mesajul EMOŢIONANT pentru fani

„Dispune arestarea preventivă a inculpaţilor Dorina Gonţ, Radu Abagiu, Adrian Mihai şi Ciprian Nistor pe o perioadă de 30 de zile, începând de la data punerii în executare a mandatelor de arestare. În baza art. 229 Cod procedură penală încunoştiinţează de îndată Direcţia de Asistenţă Socială din cadrul Primăriei Voluntari, în vederea luării măsurilor legale de ocrotire faţă de minorul (…), aflat în întreţinerea inculpatului Ciprian Nistor. Pronunţată în camera de consiliu azi, 22.04.2015, ora 09,00”, se arată în minuta deciziei CAB.

Ciprian Nistor, arest preventiv în dosarul Radisson

Pe 27 noiembrie 2010, departamentul Naţional Anticorupţie a deferit Justiţiei şapte persoane implicate în escrocheria imobiliară care a produs o fraudă de 2, 9 milioane de euro. Ciprian Nistor şi Andreas Nadasdy au fost acuzaţi de mai multe înşelăciuni.

Escrocheria Radisson: 109 păgubiţi, pagubă de 2,9 milioane de euro

Citeşte şi Ce spune Odette după telenovela-porno de la Masterchef. „Pozele deocheate erau pentru…” FOTO

În rechizitoriul prin care escrocheria Radisson este trimisă în faţa judecătorilor se arată că escrocii au acţionat în perioada februarie 2005 – ianuarie 2008. Procurorul care a anchetat cazul a stabilit că numărul total al victimelor este de peste 100.

Şapte persoane, dintre care două în stare de arest, în dosarul Radisson, în care aproximativ 100 de persoane au fost înşelate cu peste 3 milioane de euro, au fost trimise în acea perioadă în judecată, potrivit unui comunicat al DNA remis marţi. Potrivit sursei citate, cele şapte persoane sunt Andreas Nadasdi, asociat şi administrator al firmelor SC Radisson Invest SRL, SC Celebrity Group SRL, SC Radisson Investment Group SRL şi SC Flat Invest SRL, Ciprian Nistor, asociat la SC Radisson Invest SRL şi Radisson Investment Group SRL, precum şi Dumitru Cojocariu, asociat la SC Radisson Invest SRL, Ionel Olari, comisar şef al Gărzii Financiare Timiş, Răzvan Ionuţ Olari, fiul comisarului de la Garda Financiară Timiş, Gheorghe Stanciu şi Dumitru Mareş.