Şoc în showbiz, a murit la 49 de ani în propria locuinţă. Era unul dintre cele mai bogate modele din lume

Annabelle Neilson, fosta soție a magnatului Nathaniel Philip Rothschild, a murit la vârsta de 49 de ani. Fostul model britanic a fost cea mai bună prietenă a lui Kate Moss, muza designerului Alexander McQueen și starul unui show numit "Ladies of London".

17 iul. 2018, 08:42
Şoc în showbiz, a murit la 49 de ani în propria locuinţă. Era unul dintre cele mai bogate modele din lume

Cunoscutul model Annabelle Neilson a murit. Poliția a confirmat că o ambulanță a ajuns la casa ei de 3 milioane de lire sterline din Chelsea, London. Moartea modelului nu este suspicioasă, au declarat autoritățile.

Aristrocrata britanică a făcut parte topul celor mai apreciate modele din lume. Ea a avut o prietenie strânsă cu fotomodelul Kate Moss și a devenit muza creatorului de modă Alexander McQueen când avea doar 22 de ani.

Annabelle Neilson a fost căsătorită cu Nathaniel Philip Rothschild, unul dintre membrii celei mai puternice și bogate familii din lume. Modelul și Nathaniel s-au căsătorit în anul 1994 , dar au divorțat peste doar trei ani.

Despre moartea lui Annabelle circulă tot felul de speculații după ce prietenii ei au comentat că decesul a survenit la câteva zile după ce ea participase la nunta fostului ei iubit, Lord Edward Spencer-Churchill.