Şoc în showbiz! Actriţa a dezvăluit că suferă de o boală cruntă la doar 46 de ani. Mesajul sfâşietor postat pe Instagram

Una dintre cele mai indragite actrite de la Hollywood trece prin momente dificile, intrucat a fost diagnosticata cu o boala grava.

06 nov. 2018, 16:01

Selma Blair a dezvaluit ca a primit un diagnostic crunt de la medic – scleroza multipla, in urma cu patru luni, insa medicii sunt de parere ca are aceasta afectiune de la 15 ani.

Sunt handicapata. Mi se intampla sa cad. Scap obiecte. Memoria imi este incetosata, povesteste actrita, care filmeaza in serialul science-fiction Netflix „Another Life, exprimandu-si recunostinta fata de costumiera Alissa Swanson, care o ajuta se imbrace

‘Sper sa le dau speranta altora, a adaugat actrita, care a povestit ca simte o mare oboseala fizica. ‘Vreau sa ma joc cu fiul meu din nou. Vreau sa merg pe strada si sa urc pe cal. Am o scleroza in placi si asta e viata. Dar daca ma vedeti ca trantesc chestii pe strada, nu ezitati sa ma ajutati sa le adun, mai scrie actrita.

Verdeta din “Legally Blonde” si “Cruel Intentions” a anuntat pe Instagram ca a fost diagnosticata cu aceasta boala in luna august, dar ii resimte simptomele de mai multi ani. Ba mai mult, la doar 46 de ani, Selma Blair a ajuns sa mearga ajutandu-se de un baston, iar lucrurile simple pe care toti le facem in doi timpi si trei miscari, de pilda sa ne imbracam, pentru ea au devenit foarte dificile.