Şoc în showbiz, au anulat toate planurile de nuntă. Motivul despărţirii a fost dezvăluit de apropiaţi

Miley Cyrus și Liam Hemsworth au anulat nunta și au decis să se despartă. Cei doi formau un cuplu frumos împreună, însă au decis să o ia pe drumuri separate dintr-un motiv bine întemeiat. Liam Hemsworth avea o mare dorință, însă Miley Cyrus nu a vrut sub nicio formă asta.

20 iul. 2018, 09:00
Şoc în showbiz, au anulat toate planurile de nuntă. Motivul despărţirii a fost dezvăluit de apropiaţi

Se pare că motivul pentru care cei doi au decis să anuleze nunta și să se despartă a fost faptul că Miley Cyrus nu își dorea copil, iar iubitul său își dorea acest lucru cu ardoare, anunță presa internațională. ”El vrea copii, dar acest lucru nu e tocmai potrivit pentru Miley, care n-are planuri în acest sens…Ea a anulat planurile pentru nuntă, iar Liam s-a săturat. N-au mai fost împreună în ultima perioadă. El e sfâșiat de durere.”, a mărturisit o persoană apropiată celor doi. 

Conform informațiilor apărute în presă, Liam Hemsworth suferă cumplit în urma acestei despărțiri. Cei doi au mai avut episoade în care au fost despărțiți, însă s-au împăcat de fiecare dată. Acum rămâne de văzut ce se va întâmpla cu relația celor doi.