Şoc în showbiz! După trei mariaje eşuate, o mare actriță se iubeşte cu o femeie

După trei mariaje eșuate cu Freddy Moore, Ashton Kutcher și Bruce Willis, Demi Moore a decis să-și caute fericirea în brațele unei femei. Actrița a început o relație cu stilista Masha Mandzuka (43 de ani), de origine sârbă.

04 dec. 2018, 13:56
Şoc în showbiz! După trei mariaje eşuate, o mare actriță se iubeşte cu o femeie

Starul, în vârstă de 56 de ani, considră că nu are noroc în dragoste sau cel puțin nu și-a găsit fericirea alături de un bărbat. Fapt pentru care a decis să se reprofileze, iar acum se iubește cu o femeie.

Demi a fost surprinsă tot mai des alături de Masha și actrița este foarte atașată de fetița de 2 ani a stilistei, pe nume Rumi, pe care se pare că au decis să o crească împreună.

Paparazzi le-au surprins recent la plimbare în Los Feliz, Los Angeles, iar Demi o ține în brațe pe micuță și s-a s-a jucat tot timpul cu ea. De altfel, conform publicațiilor americane, actrița și Masha Mandzuka se întâlnesc în secret de doi ani.

”Se țin de mână, iar Demi este ca o a doua mamă pentru copilul Mashei”, a spus sursa menționată mai sus. 

Demi chiar are un scaun pentru copii instalat în mașină, consemnează Radar Online, care mai scrie că presa din Belgrad, orașul natal al Mashei Mandzuka, a dezvăluit relația sentimentală dintre aceasta și Demi Moore încă din luna iulie a anului trecut.

”Belgrad este un oraș unde toată lumea cunoaște pe toată lumea – toți am scris despre povestea lor de iubire”, a declarat jurnalistul local Aleksander Markovic.

Masha – care este coproprietara brandului de fashion din New York Anda & Masha – nu este o persoană foarte vizibilă în lumea mondenă, dar a lucrat cu o mulțime de celebrități, printre care Rihanna, Drew Barrymore, Anne Hathaway sau Alicia Keys.

După ce a divorțat de Ashton Kutcher, în 2013, Demi Moore și-a ținut viața sentimentală departe de ochii presei.

Cu o avere de 150 de milioane de dolari, Demi Moore a fost măritată prima oară cu Freddy Moore, între 1980 şi 1984. Actriţa a fost apoi căsătorită, a doua oară, cu Bruce Willis, între 1987 şi 2000, mariaj din care au rezultat trei fete: Rumer (30 de ani), Scout (27 de ani) şi Tallulah (24 de ani). Demi s-a căsătorit a treia oară cu Ashton Kutcher, cu 15 ani mai tânăr, în 2005, de care a divorţat în 2012.