Şoc în showbiz: Liviu Vîrciu s-a despărţit de Anda Călin la nici un an după ce iubita i-a dăruit un copil

Liviu Vârciu s-a despărțit de Anda Călin! Cei doi locuiau în vila  artistului, din zona Băneasa, însă Anda a părăsit locuința în urmă cu două săptămân

17 feb. 2018, 08:11
Şoc în showbiz: Liviu Vîrciu s-a despărţit de Anda Călin la nici un an după ce iubita i-a dăruit un copil

UPDATE: Contactat de reporterii spynews.ro, Liviu Varciu a declarat: “Nu este nimic adevărat! NU ne-am despărțit! Locuim împreună! Ne bucurăm împreună de minunea de îngeraș din viața noastră. O respect foarte mult pe Anda. Ea îmi crește frumos copilașul.”

Anda Călin locuiește acum la mama ei, împreună cu Anastasia Maria, fetița pe care o are cu Liviu Vârciu. Tânăra ar mai ține legătura cu fostul ei partener doar datorită copilului, sursele citate dezvăluindu-ne că prezentatorul TV a înlocuit-o deja pe Anda, susţine Cancan.

Anda Călin și Liviu Vârciu deveneau părinți pe 26 septembrie anul trecut. Fetița lor primea numele Anastasia Maria. Înainte de fericitul eveniment, Liviu Vârciu a fost întrebat despre căsătorie, spunând că nu este momentul să fie din nou însurat. ”Cu siguranţă mă voi însura. Nu e momentul acum, dar când o să simt că trebuie să fac pasul ăsta, cu siguranţă o voi face. Mă bucur că îmi vine un copil acum, o fetiţă şi că sarcina decurge aşa cum ar trebui să decurgă o sarcină normală. Mă bucur că fii-mea (n.r.- prima fiică a lui Vârciu, Carina) o să ia examenul pentru clasa a IX-a şi sunt tare mândru de ea. Tati, sunt mândru de tine! Am fost la banchet, nu am fost la examen pentru că e la Arad și eu am filmat, dar la banchet am fost lângă ea. Pentru că i-am promis de anul trecut  că vin la banchet și am fost tare mândru să o văd cât de mult a crescut”, declara Liviu Vârciu înainte de a deveni din nou tătic.

Nici după nașterea Anastasiei Liviu Vârciu nu a făcut niciun pas spre căsătoria cu Anda Călin.