ŞOC în SHOWBIZ. Loredana Chivu a ajuns la spital. Care este motivul FOTO

Loredana Chivu ar fi vrut să se omoare. Motivul pare să fie din dragoste. Vedeta TV a postat pe reţeaua de socializare o poză în care anunţă că este la mare suferinţă.

10 apr. 2016, 12:47

UPDATE: Lordeana Chivu a declarat, de pe patul de spital că se simte mai bine şi că ar fi vorba doar de un leşin. „Trebuie să fiu mai atentă, am leşinat şi am ajuns la spital, nu e vorba de nicio tentativă de sinucidere”.

Showbiz-ul este în stare de şoc. Bomba sexy Loredana Chivu ar fi vrut să îşi pună capăt zilelor. Loredana a vrut să termine cu viaţa şi a luat un pumn de somnifere. Din fericire nu şi-a atins scopul, întrucât după ce a ingurgitat somniferele a anunţat şi pe cineva telefonic. 

Citeşte şi Loredana Chivu, apariţie INCREDIBILĂ în public. Toţi bărbaţii au luat-o razna FOTO

Astfel, bomba sexy a ajuns pe mâna medicilor de la spitalul Floreasca, care au început imediat manevrele de combatere a efectelor pastilelor. Loredana Chivu nu a omis să indice pe pe Facebook locaţia unde se face bine. 

Fanii au reacţionat imediat la postarea incredibilă a vedetei. „Sa te faci bine cat mai repede Lore, si nu baga n seama rautatile celor frustrati, rautatea si prostia merg mana n mana si acum, inainte de Pasti!…”, i-a transmis un fan.

Unii dintre fani, care nu au ştiut care este motivul pentru care Loredana a ajuns la spital au scris „Dacă ești slaba ca dracu normal ka ți se face rău. La cat ești de slaba ți sa fakut rău și ai leșinat”.

Citeşte şi Ce tarife au Loredana Chivu şi Ana Mocanu. Cât te costă să danseze din buric doar pentru tine

Cele mai multe mesaje sunt favorabile Loredanei. „Ce nesimtiti pot fi unii oameni ……. Iti doresc multa sanatate Lodedana !!!”, i-a transmis un alt fan de-al vedetei. 

Bărbaţii au ţinut să o complimenteze aflată pe patul de spital şi si îi ia apărarea în faţa celor care au supărat-o. „Eu nu știu ce aveți voi cu ea…Din punctul meu de vedere chiar dacă este tunată este foarte sexi și sunt multe femei care vor sa arate așa ..De asemenea și mulți bărbați care si-ar dori o ora cu ea .. Hai nu fiți rai și nici invidioși”, a scris admiratorul. 

Mesajele de bine nu au încetat să apară pe pagina vedetei de Facebook. „Însănătoșire grabnică draga mea Lore! Vei vedea ca Dumnezeu va fi alături de tine pentru ca ești o femeie minunată și cu un suflet blând și bun”, i-a urat o admiratoare. Peste 500 de mesaje a primit Loredana Chivu, iar mare parte sunt de insănătoţire.