ŞOC în SPORT! Multiplu campion mondial, diagnosticat a doua oară cu o BOALĂ CUMPLITĂ

Leati Joseph "Joe" Anoa, în vârstă de 33 de ani, a fost diagnosticat cu leucemie pentru a doua oară.

05 dec. 2018, 13:25
ŞOC în SPORT! Multiplu campion mondial, diagnosticat a doua oară cu o BOALĂ CUMPLITĂ

Leati Joseph „Joe” Anoa este un fost jucător de fotbal american care a preferat să devină wrestler în 2010. Ulterior intrării în World Wrestling Entertainment (WWE), el a obținut patru titluri mondiale și și-a trecut numele pe lista celor mai mari campioni ai acestui sport.

La sfârșitul lunii octombrie însă, el a anunțat că a fost diagnosticat cu leucemie pentru a doua oară, după 11 ani de la prima diagnosticare. Pe cale de consecință, s-a văzut nevoit să abandoneze lupta pentru un nou titlu și și-a început tratamentul.

„Trăiesc cu leucemia de 11 ani și, din păcate, s-a întors! O să fiu nevoit să renunț la centură. Luni de zile, poate chiar un an întreg, m-am prezentat drept Roman Reigns și am spus că voi veni aici în fiecare zi, că voi fi un campion competitiv, că voi fi consistent, că voi fi un cal de luptă – dar toate au fost minciuni. Au fost minciuni pentru că în realitate numele meu este Joe și lupt cu leucemia de 11 ani. Din păcate, boala s-a întors”, a declarat Leati Joseph „Joe” Anoa.