ŞOC în TENIS. Na Li se retrage din cauza problemelor MEDICALE

Jucătoarea chineză de tenis Na Li, în prezent numărul şase mondial, îşi va anunţa, vineri, retragerea din activitatea sportivă, a anunţat televiziunea publică CCTV, citată de France Presse.

18 sept. 2014, 08:46
ŞOC în TENIS. Na Li se retrage din cauza problemelor MEDICALE

Na Li, în vârstă de 32 de ani, campioana din 2011 de la Roland Garros, îşi va agăţa racheta de tenis în cui din cauza problemelor fizice, a precizat canalul sportiv CCTV într-un microblog. Potrivit televiziunii amintite, care a preluat informaţia de la o persoană din anturajul sportive, Na Li va face anunţul vineri, într-o conferinţă de presă.

După ce a câştigat în ianuarie primul turneu de Mare Şlem al anului, Australian Open, Li a fost nevoită să renunţe la finalul lunii iulie la turneele de la Montreal, Cincinnati, precum şi la US Open, din cauza unei accidentări la genunchi.

„Din martie sufăr de dureri la un genunchi şi nu sunt în stare să joc la cel mai înalt nivel”, a recunoscut vedeta, care spera să revină în competiţie la turneul de la Wuhan, oraşul său natal (centrul ţării), sau la cel de la Beijing, din a doua jumătate a lunii septembrie.

Na Li va rămâne prima jucătoare asiatică de tenis victorioasă într-un turneu de Mare Şlem.