ŞOC. Liviu Vârciu va prezenta ştirile de la pupitrul Antenei 1 FOTO

Liviu Vârciu are parte de cea mai tare provocare din viaţa lui! Artistul schimbă macazul şi va prezenta ştirile. În noua ipostază îl vedeţi începând de sâmbătă şi duminică de la ora 20.00, numai la Antena 1.

RomaniaTV.net
30 ian. 2015, 13:36
ŞOC. Liviu Vârciu va prezenta ştirile de la pupitrul Antenei 1 FOTO

Liviu Vârciu le va aduce telespectatorilor Antena 1 cele mai proaspete ştiri din lumea showbiz-ului autohton, scrie spynews.ro. Mai exact, el va prezenta din 31 ianuarie, în fiecare sâmbătă şi duminică, emisiunea „Star News”. Timp de 30 de minute, telespectatoriii vor fi conectaţi la cele mai importante mondenităţi ale săptămânii. Nu rataţi cele mai tari exclusivităţi şi materiale despre vip-urile de la noi.

Citeşte şi Unul dintre cei mai iubiţi burlaci de pe la noi a recunoscut că a făcut SEX ÎN TREI: Dacă te ţine instalaţia

Toate vedetele se plâng că sunt hărţuite de paparazzi, aşa că Liviu Vârciu le va da ocazia să încerce pentru o zi să intre în pielea unui paparazzo, să vadă dacă şi-ar putea câstiga existenţa astfel, să vadă dacă sunt în stare să descopere un subiect despre personajul care le va fi indicat chiar de el.

Citeşte şi Liviu Vârciu nu se mai fereşte de nimeni! A mers cu NOUA iubită la mall

Provocarea va fi bineînţeles şi un foarte bun prilej de situaţii amuzante între Varciu şi „paparazzo celebru” pe tot parcursul filajului. „De ani de zile sunt în vizorul pararazzi-lor şi al presei mondene, dar acum a venit rândul meu să fiu cu ochii pe tot ce se întâmplă în lumea mondena. Cine cu cine, de ce, cum, unde, când, în ce fel, vom răspunde la toate aceste întrebări şi vom vedea împreună ce se întâmplă în viata persoanelor publice. Vă aştept aşadar în fiecare sâmbătă şi duminică, de la ora 20:00, cu noutăţi şi picanterii mondene”, a declarant Liviu Vârciu.