ŞOC pe piaţa MEDIA. A demisionat după 24 DE ANI: „A venit momentul să închei un capitol lung şi frumos al vieţii mele”

Un nume "greu" de pe piaţa media şi-a anunţat plecarea de la postul cu care s-a identificat în ultimii 24 de ani.

06 apr. 2018, 13:09
ŞOC pe piaţa MEDIA. A demisionat după 24 DE ANI: „A venit momentul să închei un capitol lung şi frumos al vieţii mele”

George Vintilă (47 de ani) a vorbit pentru prima dată la Pro FM acum 24 de ani. Recent, acesta a simţit nevoia să facă o schimbare şi a plecat din instituţia care i-a fost „a doua casă”.

„A venit momentul să închei şi eu un capitol lung şi frumos al vieţii mele. Am radioul în sânge, este pasiunea mea de suflet şi am rămas cu amintiri unice din toată această perioadă. Dar în ultimii ani am tot fost pe picior de plecare şi se pare că săgetătorul din mine urla după o nouă provocare. Nevoia de schimbare şi-a spus cuvântul”, a spus George Vintilă pentru Click.

Acesta a vorbit şi despre planurile de viitor: „În principiu, sunt proiecte care ţin de televiziune. Dar înainte de a mă apuca de orice altceva, aş dori să apăs butonul off şi să mă deconectez puţin de la toate activităţile de până acum. Vreau o pauză”.

„Acestea sunt decizii uşor de luat în momentul în care simţi că misiunea este încheiată şi că, dincolo de ea, viaţa te loveşte cu ceva moale şi pufos. 24 de ani au fost, totuşi, o viaţă de om, în care am râs, am transmis o vibraţie pozitivă de fiecare dată când am deschis microfonul. Mi se întâmplă să fiu cunoscut doar după voce, iar asta nu poate decât să mă facă mândru. Da, îmi va fi dor. Dar acum vreau să mă bucur şi de cealaltă parte a vieţii mele”, a mai spus George Vintilă.