ŞOC pentru abonaţii TELEKOM. Cele mai tari competiţii sportive trec într-un pachet pentru care se plăteşte o TAXĂ SUPLIMENTARĂ

Telekom România a anunţat că, din 5 octombrie 2018, televiziunile TELEKOM SPORT 1 şi TELEKOM SPORT 2 sunt disponibile doar în noul pachet Telekom Sport +.

02 oct. 2018, 13:59
ŞOC pentru abonaţii TELEKOM. Cele mai tari competiţii sportive trec într-un pachet pentru care se plăteşte o TAXĂ SUPLIMENTARĂ

Pentru clienţii cu serviciul TV L, pachetul Telekom Sport+ este inclus în abonament.

Clienţii abonaţi la serviciul TV M trebuie sa activeze Telekom Sport +, pentru a recepţiona televiziunile TELEKOM SPORT 1 şi TELEKOM SPORT 2. Preţul este de 1 euro / lunar (TVA inclus).

Opţiunea Telekom Sport+ se poate activa din aplicaţia My Account, disponibilă pentru iOS , Android şi în varianta web. După autentificare, clientul va găsi extra opţiunea Telekom Sport+ în meniul: Servicii >> TV >> Telekom Sport+.

După ce a fost activată opţiunea, dacă în decurs de 10 minute posturile nu sunt disponibile, receptorul trebuie restartat.

De asemenea, pachetul Telekom Sport+ este oferit gratuit pentru primele 2 luni noilor clienţi la serviciul TV M.

Telekom Sport 1 şi 2 sunt canalele pe care se văd toate meciurile de Liga 1, cele mai bune partide din Champions şi Europa League, dar şi campionatele din Spania, Anglia, Italia, Germania, plus Formula 1, Champions League la handbal, NBA, NFL, NHL şi wrestling.