Şoc pentru aceasta fată. Şi-a găsit tatal pe un site de agăţat tinere! Vezi continuarea, este incredibil

Lois a fost socata cand a descoperit ca tatal ei folosea laptop-ul lor pentru a intra pe site-uri de intalniri, asa numitele "sugar daddy", apoi a fost oripilata sa descopere ca una dintre "partenerele" sale era o fata de varsta ei.

28 iun. 2017, 20:46
Şoc pentru aceasta fată. Şi-a găsit tatal pe un site de agăţat tinere! Vezi continuarea, este incredibil

Oricine isi doreste ca parintii sai sa fie fericiti, mai ales dupa ce au trecut printr-un divort complicat. Insa cum te-ai simti atunci cand afli ca parintele tau ofera cadouri in schimbul unei intalniri cuiva cu aceeasi ca a ta?

Printr-o astfel de experienta a trecut si Lois, in varsta de 25 de ani, cand a descoperit in laptop-ul pe care il folosea si tatal sau, ca barbatul intra pe un site de intalniri destinat celor care voiau „sa rasfete” tinere pentru a se intalni cu ei. Iata povestea spusa chiar de ea… 

„Inainte de orice, trebuie sa va spun cateva lucruri despre mine. Parintii mei au divortat cand avea, 21 de ani, asadar in urma cu 4 ani. Tatal meu s-a mutat in Anglia pentru a incepe o viata noua. Eu am ales sa raman in Spania cu mama, insa pentru ca nu ne prea intelegeam am hotarat sa-l urmez pe tata si sa-mi finalizez cursurile universitare in Anglia.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.