Şoc pentru o cântăreaţă de muzică populară. Fostul iubit, reţinut pentru trafic de droguri

Şoc pentru o cântăreaţă de muzică populară. Raluca Căpitănescu a aflat că fostul ei iubit a fost săltat pentru trafic de droguri. Bărbatul, un pugilist care a practicat boxul în străinătate şi s-a întors de 1 an în ţară, a fost reţinut pentru 24 de ore, împreună cu alţi traficanţi.

12 feb. 2016, 07:29
Şoc pentru o cântăreaţă de muzică populară. Fostul iubit, reţinut pentru trafic de droguri

Anchetatorii spun că traficanţii cumpărau marfa de pe site-uri din străinătate. Apoi, unul dintre membrii grupului distribuia, prin intermediul unor firme de curierat, drogurile la consumatorii din ţară. În locuinţele suspecţilor, mascaţii au găsit o jumătate de kilogram de substanţe psihoactive, dar şi două arme de foc.

Printre consumatori erau chiar şi mai mulţi minori din Valea Jiului. Din reţeaua care distribuia droguri, face parte şi un pugilist din Târgu Jiu. Pugilistul Iulian Ghişe este fostul iubit al Ralucăi Căpitănescu, o cântăreaţă de muzică populară cunoscută în Gorj şi profesoară la Şcoala Populară de Artă.

Ghişe a iubit-o atât de mult pe cântăreaţă încât încă mai păstrează poze cu ea pe pagina lui de pe un site de socializare. Pugilistula fost reţinut pentru 24 de ore, împreună cu alţi traficanţi.